Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» του Χάρι Στάιλς στον Λίαμ Πέιν

Το «αντίο» του Χάρι Στάιλς στον Λίαμ Πέιν

«Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα είναι τα καλύτερά μου χρόνια. Θα μου λείψεις, αγαπημένε μου φίλε», έγραψε ο τραγουδιστής για τον Λίαμ Πέιν.

Ο Πέιν ήταν μόλις 16 ετών όταν ο Χάρι Στάιλς, ο Λούις Τομλίνσον, ο Νιαλ Χόραν και ο Ζάιν Μαλίκ έγιναν συγκρότημά . Ο Βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς έγραψε κάποια συγκινητικά λόγια ως  φόρο τιμής στον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, υπογραμμίζοντας ότι θα του λείπει πάντα.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια η οποία ήταν μεταδοτική σε όσους βρίσκονταν γύρω του.

«Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα είναι τα καλύτερά μου χρόνια. Θα μου λείψεις, αγαπημένε μου φίλε», έγραψε ο Χάρι Στάιλς στην ανάρτησή του. Στο τέλος της ανάρτησης είπε τα δικά του συλλυπητήρια  στα άτομα που τον αγαπούν.

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

Ο Πέιν πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε η πτώση σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Only in

Εξάγοντας τη βαναυσότητα

Η δημιουργία κέντρων κράτησης ανθρώπων που ζητούν άσυλο εκτός συνόρων συνιστά άλλη μια επιδείνωση σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024