Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε την Πέμπτη στο δημαρχείο Αθηνών

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε την Πέμπτη στο δημαρχείο Αθηνών

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο δημαρχείο Αθηνών, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Buongiorno».

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών τον επί χρόνια σύντροφό του, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno».

Η  Βασιλική Μπασιού βρέθηκε στο δημαρχείο και όπως είπε η Φαίη Σκορδά «υπάρχουν κάποια πλάνα αλλά στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι δεν χρειάζεται να τα δείξουμε. Είναι μια προσωπική στιγμή».

Την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Buongiorno» είπε πως «ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός΄. Είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο». Μάρτυρας ήταν η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Buongiorno» ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Θυμίζου ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του νομοσχεδίου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις». Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο, ο γνωστός παρουσιαστής είχε βρεθεί μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στα θεωρεία της Βουλής κατά την διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024