Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Αθηνών τον επί χρόνια σύντροφό του, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno».

Η  Βασιλική Μπασιού βρέθηκε στο δημαρχείο και όπως είπε η Φαίη Σκορδά «υπάρχουν κάποια πλάνα αλλά στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι δεν χρειάζεται να τα δείξουμε. Είναι μια προσωπική στιγμή».

Την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Buongiorno» είπε πως «ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός΄. Είμαστε φίλοι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο». Μάρτυρας ήταν η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA δεν υπήρχαν άλλοι καλεσμένοι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Buongiorno» ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Θυμίζου ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του νομοσχεδίου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις». Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο, ο γνωστός παρουσιαστής είχε βρεθεί μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στα θεωρεία της Βουλής κατά την διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου.