Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νίνο: Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Ζόζεφιν

Νίνο: Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Ζόζεφιν

«Έχει λήξει οριστικά. Προχωράμε. Όλα καλά», συμπλήρωσε ο Νίνο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Νίνο μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno». Το νέο αυτό τραγούδι του καλλιτέχνη θα φέρει το όνομα «Vanilla» και θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου από τη Heaven Music.

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA, ο Νίνο αποκάλυψε ότι, εκτός από την κυκλοφορία του νέου του κομματιού, προετοιμάζεται και για μια περιοδεία μετά τα τέλη του Φεβρουαρίου στην Αμερική. Εκεί ο τραγουδιστής θα επισκεφθεί 14 πολιτείες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ρωτήθηκε για το τι σημαίνει για αυτόν η μουσική κι αυτός απάντησε πως η μουσική είναι γιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο: «Δεν μπορεί να υπάρξει κόσμος χωρίς μουσική».

Ο Νίνο, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε και στα δύο του παιδιά λέγοντας πως είναι μικρά ακόμα για να τον παρακολουθήσουν σε κάποιο μαγαζί στο οποίο τραγουδάει, αλλά δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος δεδομένης της ηλικίας τους.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, νιώθω πολύ δυνατός», δήλωσε ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται αυτήν την περίοδο. Μάλιστα, ο Νίνο υπενθύμισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι «όλα από το μυαλό ξεκινάνε».

Ωστόσο, σε νύξη της δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή και το χωρισμό του με τη Ζόζεφιν, ο τραγουδιστής απάντησε: «Θα ήθελα να μου κάνετε μία χάρη. Θα ήθελα να μην το ξανασυζητήσουμε αυτό. Έχει λήξει οριστικά. Προχωράμε. Όλα καλά».

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024