Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο βραζιλιάνος σταρ Βινίσιους Τομπάιας έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης του, αλλά έμαθε ότι δεν είναι παιδί του

Ο βραζιλιάνος σταρ Βινίσιους Τομπάιας έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης του, αλλά έμαθε ότι δεν είναι παιδί του

Ο 20χρονος βραζιλιάνος αμυντικός Βινίσιους Τομπάιας έμαθε από την πρώην γυναίκα του Ίνγκριντ Λίμα ότι η μικρή Μάιτε δεν είναι κόρη του, μετά από τεστ DNA.

Τι κι αν είναι μόλις 20 ετών; Ο Βινίσιους Τομπάιας έχει προλάβει να πάρει ένα Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Σαχτάρ, να παντρευτεί, να χωρίσει και να γίνει πρόσφατα πατέρας. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Ο νεαρός βραζιλιάνος άσος, παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει με την influencer Ίνγκριντ Λίμα, στις 8 Οκτωβρίου βρέθηκε δίπλα της στο νοσοκομείο, έτοιμος να υποδεχτεί την κόρη τους. Μάλιστα, για να γιορτάσει αυτό το γεγονός δεν δίστασε να «χτυπήσει» και ένα τατουάζ με το όνομα της μικρής Μάιτε και τη λέξη «σε αγαπώ».

Η χαρά του, όμως δεν κράτησε ούτε δύο εβδομάδες. Η Λίμα, με ένα ποστ που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τους 103.000 followers της ότι ο Βινίσιους δεν είναι ο πατέρας της μικρής.

«Ο Βινίσιους κι εγώ δεν είμαστε μαζί εδώ και κάποιο διάστημα. Λίγο μετά τον χωρισμό μας, ξεκίνησα σχέση με έναν άλλο άνδρα και οι δύο προχωρήσαμε τη ζωή μας. Στο μεταξύ γεννήθηκε η Μάιτε και μετά από τεστ DNA που κάναμε, είδαμε ότι ο Βινίσιους δεν είναι ο πατέρας της» είπε η Λίμα.

Ο 20χρονος Βινίσιους Τομπάιας δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για την ώρα, ωστόσο άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε ότι αυτά τα νέα τον στεναχώρησαν πάρα πολύ.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορίας διασπάσεων συνέχεια…Από το 2009 στο 2024

Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, με τους παροικούντες την Κουμουνδούρου, και όχι μόνο, να εκτιμούν ότι είναι αναπόφευκτη μία νέα διάσπαση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024