Είναι γνωστό ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκολας Κέιτζ ήταν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Carpenter’s Son». Μάλιστα, ο σταρ του Χόλιγουντ και το συνεργείο του είχαν και κάποιες αναποδιές, καθώς στα Μέγαρα χρειάστηκε να αλλάξουν τοποθεσία καθώς έπεσαν πάνω σε ένα άγριο μελίσσι.

Ωστόσο, εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Νίκολας Κέιτζ απόλαυσε και τις (σχεδόν) καλοκαιρινές του διακοπές. Έτσι στα διαλείμματα από τα γυρίσματα δεν έχανε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του και να απολαύσεις ελληνικούς μεζέδες.

Σε μια τέτοια έξοδο τον είδε και τον αναγνώρισε ένας έλληνας θαυμαστής του τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να βγει φωτογραφία μαζί του. Στις εικόνες φαίνεται ότι ο 60χρονος ηθοποιός κάνει τα πάντα για να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην τον αναγνωρίσουν εύκολα, καθώς έχει αφήσει γένια, μακριά μαλλιά, ενώ φοράει και ένα καπέλο.

«Ήταν ευγενέστατος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας»

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον Νίκολας Κέιτζ και είπε τα καλύτερα λόγια.

«Είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και του άρεσε το φαγητό. Ήταν ευγενέστατο, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Κι ο άνθρωπος είναι σταρ του Χόλιγουντ» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι έφαγε  τζατζίκι, ντολμαδάκια, πατάτες, κεφτεδάκια.

Μάλιστα, τόνισε, ότι στο εστιατόριο πήγε με τη σύζυγό του Ρίκο Σιμπάτα, τα παιδιά τους και την ασφάλειά του. «Η ασφάλειά του ήταν μαζί του, δεν τον πλησίαζες εύκολα, λογικό είναι. Όλοι ήταν υποψιασμένοι ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν τον κατάλαβαν» κατέληξε.