Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Spider-Μan 4: Όταν ο Τομ Χόλαντ διάβασε το σενάριο με την Ζεντάγια

Spider-Μan 4: Όταν ο Τομ Χόλαντ διάβασε το σενάριο με την Ζεντάγια

«Έχει δρόμο ακόμα, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά», είπε ο Τομ Χόλαντ για την επερχόμενη ταινία.

Ο Τομ Χόλαντ ήταν καλεσμένος στο podcast «Rich Roll Podcast». Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι πρόσφατα διάβασε ένα προσχέδιο του σεναρίου για την τέταρτη ταινία «Spider-Μan».

Αναφορικά με το σενάριο ο Χόλαντ δήλωσε πως έχει δρόμο μπροστά της ακόμη για να τελειοποιηθεί. Συμπλήρωσε όμως πως παρά το γεγονός πως «οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Το Variety επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον, βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις για τη σκηνοθεσία της συνέχειας, παίρνοντας τα ηνία του franchise από τον Τζον Γουάτς.

Οι δηλώσεις του Τομ Χόλαντ

Σχετικά με την παραγωγή του «Spider-Man 4» και τη Marvel, ο Τομ Χόλαντ δήλωσε πως: «Ένα από τα πράγματα είναι ότι, με τη Marvel, η ταινία σου είναι ένα μικρό γρανάζι σε μια μεγάλη μηχανή. Αυτή η μηχανή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι μπορείς να χωρέσεις σε αυτό το χρονοδιάγραμμα τη σωστή στιγμή για να ωφελήσεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτή είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Ο χρόνος μέσα στον οποίο πρέπει να το κάνουμε αυτό είναι δύσκολος, αλλά σίγουρα εφικτός με τους ανθρώπους που δουλεύουμε πάνω σε αυτό τώρα».

«Ένα από τα πράγματα είναι ότι, με τη Marvel, η ταινία σου είναι ένα μικρό γρανάζι σε μια μεγάλη μηχανή. Αυτή η μηχανή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχουμε μια δημιουργική ομάδα και έχουμε μια ιδέα και ένα προσχέδιο, το οποίο είναι τρομερό. Έχει δρόμο ακόμα, αλλά οι σεναριογράφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το διάβασα πριν από τρεις εβδομάδες και πραγματικά άναψε μέσα μου φωτιά. Η Ζεντάγια και εγώ καθίσαμε και το διαβάσαμε μαζί και σε σημεία χοροπηδούσαμε στο σαλόνι σαν να πρόκειται για μια πραγματική ταινία που αξίζει τον σεβασμό των θαυμαστών».

Άλλες συμμετοχές του Τομ Χόλαντ

Ο Χόλαντ έχει υποδυθεί τον Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man σε τρεις ταινίες που σκηνοθέτησε ο Γουάτς: «Spider-Man: Homecoming» (2017), «Spider-Man: Far From Home» (2019) και «Spider-Man: No Way Home» (2021). Έχει επίσης εμφανιστεί σε blockbusters της Marvel όπως το «Avengers: Endgame». Η Ζεντάγια πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Εμ Τζέι.

Στο τέλος του «Spider-Man: No Way Home» του 2021 ο Doctor Strange του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έκανε ένα ξόρκι που έκανε ολόκληρο τον κόσμο να ξεχάσει ποιος είναι ο Πίτερ Πάρκερ, στον οποίον συμπεριλαμβάνονταν και οι δύο στενότεροι φίλοι του, η Εμ Τζέι και ο Νεντ (Τζέικομπ Μπάταλον). Το επερχόμενο «Spider-Man 4» θα ξεκινήσει πιθανώς από αυτό το σημείο.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly τον Φεβρουάριο του 2023 ότι η τέταρτη ταινία «Spider-Man» ήταν τότε υπό συγγραφή. «Το μόνο που θα πω είναι ότι έχουμε την ιστορία», είπε τότε. «Έχουμε μεγάλες ιδέες γι’ αυτό, και οι σεναριογράφοι μας απλά βάζουν το στυλό στο χαρτί τώρα». Η ανάπτυξη του σεναρίου διακόπηκε εν μέσω της απεργίας του Σωματείου Σεναριογραφών αργότερα εκείνη τη χρονιά.

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024