Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι «στα σκαριά» μιας μεγάλης χορευτικής επιτυχίας

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι «στα σκαριά» μιας μεγάλης χορευτικής επιτυχίας

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αποφασισμένη να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Πάνε κάποιοι μήνες που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πήραν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Κι ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν και για την ψυχολογική κατάσταση και των δύο, η τραγουδίστρια δηλώνει επισήμως πως τώρα είναι αποφασισμένη να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Η Λόπεζ, σύμφωνα με την Page Six που επικοινώνησε με άτομο στον περίγυρό της, προσπαθεί να βρει τη νέα της μεγάλη μουσική επιτυχία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η τραγουδίστρια αναζητά το «νέο της μεγάλο χιτ». «Έχει έρθει ήδη σε επαφή με τραγουδοποιούς. Θέλει μια μεγάλη χορευτική επιτυχία», σημειώνει.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή αποτελεί η καριέρα της και η μουσική. «Η προτεραιότητά της είναι η μουσική. Και δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτή, αν δεν πρόκειται για κάτι… μεγάλο! Οι κριτικοί λένε ότι δεν είναι η παλιά Λόπεζ. Χρειάζεται ένα μεγάλο μπαμ», τόνισε.

Επιπλέον, ανέφερε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μονάχα ένα κομμάτι, αλλά σκοπεύει να ετοιμάσει ένα ολόκληρο άλμπουμ. «Θέλει να βρει την επιτυχία και να βγάλει ένα νέο άλμπουμ», λέει η ίδια πηγή.

Το τελευταίο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ, «This Is Me… Now», εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο Τop20, κάνοντας το ντεμπούτο του στο νούμερο 38 του Billboard Top 200.

Η σταρ είχε υπαινιχθεί ότι θα αποσυρθεί από τη μουσική, μετά από αυτή την κυκλοφορία. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν αν θα κάνω ποτέ άλλο άλμπουμ μετά από αυτό. Μην το πείτε στον Μπένι Μεντίνα (τον επί χρόνια μάνατζέρ της) ότι αυτό σκέφτομαι, αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ», είχε δηλώσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το άτομο που μίλησε στην Page Six , δεν έδειξε να ικανοποιείται από τις πωλήσεις του τελευταίου της μουσικού άλμπουμ. «Είχε τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν και δεν μπορεί να δεχτεί ότι το τελευταίο άλμπουμ είναι το τέλος της μουσικής της καριέρας. Θέλει να ξεπλύνει τη ‘βρωμιά του ‘This is Me…Now’», τόνισε κλείνοντας.

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024