Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός λεωφορείου κατέβασε επιβάτη επειδή είχε μαζί τη γάτα του – «Τρέμω ολόκληρος»

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε επιβάτη επειδή είχε μαζί τη γάτα του – «Τρέμω ολόκληρος»

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένας επιβάτης λεωφορείου, υποστηρίζοντας ότι οδηγός τον κατέβασε από το όχημα επειδή είχε μαζί τη γάτα του

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία επιβάτη για οδηγό του ΟΑΣΑ, ο οποίος υποστήριξε ότι εκδιώχθηκε από το λεωφορείο γιατί είχε μαζί τη γάτα του, σε ειδικό σακίδιο μεταφοράς.

Ο 23χρονος αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Ίλιον, όταν αυτός βρισκόταν στο λεωφορείο της γραμμής Γ12.

Το περιστατικό

Ο νεαρός είχε μαζί του, σε ειδική τσάντα μεταφοράς, τη γάτα του, προκειμένου να την πάει στον κτηνίατρο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, μόλις κάθισε τον πλησίασε εξαγριωμένος ο οδηγός, ο οποίος τον έβρισε και του είπε να κατέβει, αλλιώς θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές, διότι «εγώ δεν είμαι ταχυδρόμος για να κουβαλάω μαζί μου αυτό».

Ο 23χρονος συναισθηματικά φορτισμένος αποφάσισε να κατέβει από το λεωφορείο, καθώς κανένας άλλος επιβάτης δεν πήρε θέση για το προσβλητικό συμβάν, ενώ τόνισε ότι πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα και ήδη έχει καταγγείλει το περιστατικό.

Μάλιστα, όπως είπε, σύμφωνα με το νόμο μπορεί να ανεβεί το ζώο σε μέσα μεταφοράς, αρκεί να τηρούνται οι προϋποθέσεις μετακίνησής του, δηλαδή να βρίσκεται σε ειδικό κλουβί και να είναι μαζί ο κηδεμόνας του με το βιβλιάριο υγείας του ζώου.

@dimitris_koutsoukisΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Τι αναφέρει από πλευράς του ο ΟΑΣΑ

Ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, υποστήριξε ότι ο οδηγός θεώρησε πώς η γάτα βρισκόταν σε ένα σακίδιο που δεν τηρούσε της προδιαγραφές.

Όπως ανέφερε, ο οδηγός πήγε στον νεαρό όταν άκουσε το νιαούρισμα της γάτας, καθώς στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί ότι στο λεωφορείο υπήρχε ζώο.

Οι απόψεις, εντούτοις, διίστανται σχετκά με το πού είχε τοποθετηθεί η γάτα, καθώς ο οδηγός υποστηρίζει ότι ήταν σε θέση δίπλα από τον καταγγέλλοντα, ενώ ο νεαρός αναφέρει ότι την είχε πάνω του.

Μετά την καταγγελία, αναμένεται να γίνει ο σχετικός πειθαρχικός έλεγχος για τον οδηγό.

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024