Στις φυλακή θα οδηγηθεί τελικά ο 50χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

Να σημειωθεί ότι στην κατοχή του εντοπίστηκε το πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε το 2016 τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση στον Λυκαβηττό.

Δεν έπεισε τον ανακριτή

Ο 50χρονος δράστης, οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή το πρωί στον αρμόδιο ανακριτή της αχαϊκής πρωτεύουσας και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι την κοκαΐνη που κατείχε, την είχε για προσωπική του χρήση.

Ωστόσο, τα λόγια του φαίνεται ότι δεν έπεισε τον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούσαν τι ς κινήσεις του 50χρονου και τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι.

Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στην κατοχή τους εδώ και καιρό οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, για τη δράση του 50χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ και νυχτερινά μαγαζιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, προχώρησαν στην σύλληψή του μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν ήταν κι ένα πιστόλι, το οποίο ταυτοποιήθηκε και από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε πυροβολήσει ο 50χρονος τον κομμωτή στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει χρηματικό ποσό που είχε στο αυτοκίνητό του.

Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.