Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ανάρτηση της Κλόντια Σίφερ για τη μητέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση της Κλόντια Σίφερ για τη μητέρα της

«Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μαμά μου, που μου λείπει πάρα πολύ», γράφει η Κλόντια Σίφερ.

Η Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε μια παλαιότερη φωτογραφία της στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα της. Στη λεζάντα της εύχεται για τα γενέθλιά της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μαμά μου, που μου λείπει πάρα πολύ».

Η Γκουντρούν Σίφερ, η μητέρα της Κλόντια Σίφερ, πέθανε τον Νοέμβριο του 2020 σε ηλικία 76 ετών μετά από μια μάχη με την υγεία της, για την οποία το μοντέλο δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της, το σουπερμόντελ ανέφερα σε συνεντεύξεις της ότι ήταν πάρα πολύ ντροπαλή και κλειστή. Παρόλαυτά, η μητέρα της την έκανε να νιώθει ασφαλής, ειδικά κατά τη διάρκεια των μακρινών ταξιδιών και των περιόδων που περνούσε μακριά από την πατρίδα της. Η μητέρα της ήταν πάντα βράχος και την υποστήριζε στην καριέρα της στο μόντελινγκ χωρίς ούτε να την εμποδίζει ούτε και να την πιέζει.

Η Κλόντια Σίφερ ονειρευόταν να γίνει δικηγόρος και κατά την εφηβεία της εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της. Στα 17 της, την ανακάλυψε ο Μισέλ Λεβατόν, CEO και ιδρυτής του πρακτορείου μοντέλων Metropolitan Models, σε μια ντισκοτέκ του Ντίσελντορφ τον Οκτώβριο του 1987. Τότε, ήταν η μητέρα της που την έπεισε να δεχτεί την πρόταση. Οι δυο τους ταξίδεψαν όλο τον κόσμο μαζί, για χάρη της καριέρας της Κλόντια. Σε κάθε μεγάλη πασαρέλα των ’80s και ’90s όπου η Κλόντια περπατά με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αυτό που δε βλέπουμε είναι τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν πάντα εκεί για να της δίνει δύναμη και κουράγιο.

*Πηγή: Grace 

Only in

Εξάγοντας τη βαναυσότητα

Η δημιουργία κέντρων κράτησης ανθρώπων που ζητούν άσυλο εκτός συνόρων συνιστά άλλη μια επιδείνωση σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024