Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια Ημέρα Σεφ: Τα εργαλεία που θα σε κάνουν top μάγειρα

Παγκόσμια Ημέρα Σεφ: Τα εργαλεία που θα σε κάνουν top μάγειρα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεφ ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα εργαλεία που θα σε κάνουν αστέρι στην κουζίνα.

Η καλή και ισορροπημένη διατροφή, τουλάχιστον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, είναι κομβικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να στραφούμε στην μαγειρική, να εξερευνήσουμε διαφορετικές γεύσεις και υφές για να δημιουργήσουμε τα πιο απολαυστικά γεύματα, που θα είναι πλούσια σε γεύση αλλά και σε θρεπτικά συστατικά. Για να μεταμορφωθούμε λοιπόν σε σεφ και να απολαύσουμε την εμπειρία της μαγειρικής στο έπακρο, εκτός από καλά υλικά, χρειαζόμαστε και τις απαραίτητες συσκευές μαγειρέματος.

Θα βρεις όλες όσες χρειάζεσαι, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε rice cookers, κουζινομηχανές, μίξερ, μπλέντερ, ραβδομπλέντερ και αρτοπαρασκευαστές ενώ θα τις παραλάβεις εύκολα, στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Και μην ξεχνάς ότι τώρα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσεις την λίστα σου με όλα όσα χρειάζεσαι για να τα αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές.

Οι συσκευές που θα… αναδείξουν τον σεφ που κρύβεις μέσα σου

Μπλέντερ και ραβδομπλέντερ

Από μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα δεν γίνεται να λείπει το μπλέντερ ή το ραβδομπλέντερ, συσκευές με παρόμοια χρήση αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα σου φανεί χρήσιμη για την παρασκευή διαφόρων γευμάτων, από το πρωινό μέχρι το βραδινό αλλά και σνακ, από γλυκά και αλμυρά μέχρι και σμούθι.

Το μπλέντερ Izzy IZ-1601 είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν αποτελεσματική και εύκολη παρασκευή φρέσκων και υγιεινών υλικών. Με ισχυρό κινητήρα και ανθεκτικές λεπίδες, το Izzy IZ-1601 διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες ανακάτεματος για να προσφέρει ομοιόμορφα αποτελέσματα κάθε φορά. Είτε πρόκειται για smoothies, σούπες, σάλτσες, είτε για ποτά, το Izzy IZ-1601 είναι ο σύντροφος που χρειάζεσαι στην κουζίνα.

Εναλλακτικά το ραβδομπλέντερ της Philips HR2534/00 καθημερινής χρήσης με πανίσχυρο μοτέρ και μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό, παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική ανάμειξη με το πάτημα ενός κουμπιού, βοηθώντας σας να προετοιμάζετε εύκολα υγιεινά σπιτικά γεύματα κάθε μέρα.

Μίξερ

Είτε επιλέξεις χειρός είτε το κλασικό, το μίξερ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ της κουζίνας χάρη στην ευρεία λειτουργικότητά του. Το μίξερ, από την εταιρία Cecotec είναι ιδανικό για οικιακή χρήση, προσφέροντας όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να προετοιμάσετε ψωμί, σαντιγί, cupcakes, πλούσια κέικ και ότι θέλετε εύκολα και απλά χάρη στην ισχύ των 250 W, τη μεγάλη χωρητικότητα 3 Lt του ανοξείδωτου κάδου και τις 6 ταχύτητες.

Το μίξερ, είναι εξοπλισμένο με ενισχυμένο κινητήρα για να εξασφαλίσει τέλεια λειτουργία. Ο συρόμενος κάδος επιτρέπει στο μίξερ να κινείται σε πλανητική κίνηση ή να λειτουργεί σε σταθερή θέση. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας που προστατεύει τον κινητήρα από την υπερθέρμανση προκειμένου να διασφαλιστεί και η βέλτιστη αλλά και μέγιστη διάρκεια ζωής του.

Κουζινομηχανή

Μία συσκευή που μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο για την παρασκευή σχεδόν κάθε φαγητού. Η κουζινομηχανή, από την εταιρία Camry, διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ με μέγιστη ισχύ 2000 W, περιστροφικό και φωτιζόμενο κουμπί για τη ρύθμιση των ταχυτήτων από 1-6 επίπεδα, καθώς και λειτουργία Pulse. Με μεγάλο ανοξείδωτο κάδο 5 Lt, βραχίονα με κλίση για την εύκολη αφαίρεση των εξαρτημάτων, πλαστικό κάλυμμα για την αποφυγή των πιτσιλιών, ρύθμιση του χρόνου λειτουργίας από 30 sec. έως 30 λεπτά και LCD φωτιζόμενη οθόνη (εμφάνιση χρόνου και ταχύτητας).

Εξίσου καλή επιλογή είναι και η κουζινομηχανή, από την εταιρία Cecotec, που θα γίνει η αγαπημένη σας χάρη κομψό σχεδιασμό και την ευρεία λειτουργικότητά της. Κατάλληλη για οικιακή χρήση που προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ζύμωμα, χτύπημα, ανάμειξη και γαλακτωματοποίηση. Διαθέτει ανοξείδωτο κάδο χωρητικότητας 5 Lt για να φτιάχνετε μεγάλες ποσότητες από όλες τις συνταγές. Έχει πλανητική κίνηση για να επιλέξετε αν θα αφήσετε τον κάδο σε σταθερή θέση ή θα του δώσετε τροχιακή κίνηση.

Rice cooker

Εάν θέλεις να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου και να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο, τότε ήρθε η στιγμή να επενδύσεις σε ένα rice cooker, ώστε να έχεις σταθερά αφράτο και τέλεια μαγειρεμένο ρύζι κάθε φορά.

Ο παρασκευαστής ρυζιού Camry διαθέτει δοχείο με χωρητικότητα 1 λίτρου, το οποίο επαρκεί για να μαγειρέψει μικρές έως μεσαίες ποσότητες ρυζιού, ιδανικό για οικογένειες ή μικρές ομάδες. Ο παρασκευαστής έχει ισχύ 400W, εξασφαλίζοντας επαρκή δύναμη για να μαγειρεύει το ρύζι γρήγορα και ομοιόμορφα ενώ διαθέτει και απλή λειτουργία, συνήθως με έναν μόνο διακόπτη που επιτρέπει την εύκολη εκκίνηση και ολοκλήρωση της διαδικασίας μαγειρέματος.

Ο βραστήρας ρυζιού Nedis KARC115AL από την άλλη, έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρα και σου επιτρέπει να ετοιμάσεις έως και 5 μερίδες ρυζιού, ταυτόχρονα. Απλά μέτρησε την ποσότητα ρυζιού με το δοχείο μέτρησης που συμπεριλαμβάνεται, βάλε το στο αντικολλητικό εσωτερικό δοχείο του βραστήρα και πρόσθεσε τη σωστή ποσότητα νερού που υποδεικνύεται στο εσωτερικό του. Ενώ το ρύζι μαγειρεύεται, μπορείς να συνεχίσεις να ετοιμάζεις τα υπόλοιπα πιάτα καθώς το σκεύος αλλάζει αυτόματα σε λειτουργία «Keep warm», διατηρώντας το ρύζι στη σωστή θερμοκρασία έως ότου ετοιμαστεί το δείπνο.

Αρτοπαρασκευαστής

Εάν θέλεις η μαγειρική σου να φτάσει σε νέο επίπεδο, τότε έχει έρθει η στιγμή να επενδύσεις σε έναν αρτοπαρασκευαστή. Ο αρτοπαρασκευαστής Izzy 004 είναι ιδανικός για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και γενικότερα για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν να δημιουργούν φρέσκα και νόστιμα αρτοσκευάσματα στο σπίτι τους.

Εξίσου δυνατός είναι και ο αρτοπαρασκευαστής BM910WII της εταιρείας Gorenje, με ισχύ 550 Watt, μπορεί να παράξει έως και 900 γραμμάρια ψωμί. Διαθέτει 15 προγράμματα μεταξύ των οποίων είναι: Βασικό (για παραδοσιακό ψωμί), ολικής άλεσης (για παρασκευή ψωμιού με αλεύρι σίκαλης ή σίτου), γλυκό (για παρασκευή ψωμιού με προσθήκη περισσότερης ζάχαρης), γρήγορο (για γρήγορη προετοιμασία ψωμιού). Για πιο υγιεινό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αλεύρι ή μείγματα που δεν περιέχουν γλουτένη.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορίας διασπάσεων συνέχεια…Από το 2009 στο 2024

Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, με τους παροικούντες την Κουμουνδούρου, και όχι μόνο, να εκτιμούν ότι είναι αναπόφευκτη μία νέα διάσπαση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024