Νέα προγραμματική σύμβαση με στόχο την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, υπογράφηκε μεταξύ της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Η σύμβαση αυτή έρχεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, εξασφαλίζοντας την επαρκή στελέχωση και την έγκαιρη πληρωμή του προσωπικού της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν.

Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση υποβλήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον προσυμβατικό έλεγχο, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Το επόμενο διάστημα, η Αναπτυξιακή Εταιρεία θα προχωρήσει σε προκήρυξη για την πλήρωση πέντε θέσεων προσωπικού, ώστε η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού να είναι πλήρως λειτουργική και έτοιμη να εξυπηρετήσει τους κατοίκους.

Αλληλέγγυοι Δήμοι

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη αυτής της λύσης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, που θέτει τέλος σε μια περίοδο δυσλειτουργίας. Ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της σύμβασης, καθώς και τους πολίτες για την υπομονή τους.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος σημείωσε ότι «Ο Δήμος μας στάθηκε αρωγός, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του σε έναν Δήμο που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί παράδειγμα του πώς μπορούμε, ως αλληλέγγυοι Δήμοι, να αντιμετωπίζουμε από κοινού τις προκλήσεις και να εξασφαλίζουμε την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες μας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αυτοδιοίκηση και να ενισχύουμε τις σχέσεις συνεργασίας, επ’ ωφελεία όλων μας».