Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Η Αλλαγή άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο όλων όσων βρίσκονταν εκτός των τειχών

Ανδρουλάκης: Η Αλλαγή άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο όλων όσων βρίσκονταν εκτός των τειχών

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης η μέρα αυτή αποτελεί μια διαχρονική υπενθύμιση της πυξίδας που οφείλει να έχει το κίνημα

Μήνυμα για την 43η επέτειο νίκης των εκλογών του 1981 έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης «18 Οκτωβρίου 1981. Εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες ήταν εκεί, στο ραντεβού με την Ιστορία . Η Αλλαγή ήρθε στην πατρίδα μας για να δικαιώσει, όπως έλεγε ο Ανδρέας, «τις μνήμες και τους αγώνες τόσων γενεών». Και ναι, πράγματι, η Αλλαγή άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο όλων όσων βρίσκονταν εκτός των τειχών».

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη η μέρα αυτή αποτελεί μια διαχρονική υπενθύμιση της πυξίδας που οφείλει να έχει το ΠΑΣΟΚ. «Μια παράταξη που θα στέκεται με περηφάνια δίπλα στον ελληνικό λαό, φορέας της ελπίδας για μια δίκαιη κοινωνία, για μια ισχυρή πατρίδα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Ακόμη, ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, όπου τόνισε ότι «43 χρόνια από την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου του 1981. Η νίκη αυτή άφησε το αποτύπωμα της Αλλαγής, που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και άλλαξε την πορεία της χώρας. 43 χρόνια μετά, το σημαντικό είναι η επανάκτηση των ιδεών και της αλήθειας της Αλλαγής. Για αυτήν τη νέα Αλλαγή αξίζει σήμερα να αγωνισθούμε».

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

Only in

Η διπλή καμπάνια Κασσελάκη – η απειλή της αποστασίας και η σφήνα της Δούρου

Με δημοσκοπικό αέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη δύναμης με ομιλία στο κέντρο τη Αθήνας και τους βουλευτές του να απειλούν ότι θα κάψουν το ΣΥΡΙΖΑ με ανεξαρτητοποίησης, αυξάνονται οι πιέσεις στην Ρένα Δούρου ως υποψήφιας ανάχωμα στη διάσπαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024