Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Έδεσσας από τους Οθωμανούς παρακολούθησε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλεύτριας Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο Στέφανος Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής και πολλοί του επισήμαναν ότι «είναι μαζί του» και τον προέτρεπαν να μην το βάλει κάτω».

Επιπλέον, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «πολλά παιδιά έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Στέφανο Κασσελάκη, δείχνοντας ενθουσιασμένα από την παρουσία του στη παρέλαση».

Δείτε βίντεο από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Έδεσσα:

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στις 13:00 θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο καφέ «Τημενιδών».

Στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Έδεσσας Ιωάννη Τσεπκεντζή και στις 20:00 θα παραβρεθεί σε δείπνο με στελέχη της περιοχής στο «Ήρθα κι Έδεσσα».

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα βρεθεί στις 10:00 στην Κοζάνη όπου θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη στο campus του πανεπιστημίου.

Στις 12:00 θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο καφέ «The Mall» στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

Τέλος, στις 17:30 του Σαββάτου θα βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά. Στις 18:30 ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο καφέ «Δίφωνο».