Με δύο πολύ σημαντικά «όπλα» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό η Αναντολού Εφές στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τουρκία για την 4η αγωνιστική της Euroleague (20:30).

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου οι οποίοι ήταν αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Αμφότεροι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στο πρόσφατο παιχνίδι της Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι την περασμένη Τρίτη, με τους δύο μπασκετμπολίστες, ωστόσο, να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν σε πόδι και χέρι αντίστοιχα και να βρίσκονται κανονικά στη 12άδα των Τούρκων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαθέσιμος για την Εφές θα είναι και ο Ελάιτζα Μπράιαντ ο οποίος εξέτισε στο ματς με τους Ισραηλινούς την ποινή που του επιβλήθηκε από την Euroleague για τον τσακωμό του με τον Τάρικ Μπιμπέροβιτς στο ντέρμπι με τη Φενέρ.

Sold out το παιχνίδι

Κατάμεστο θα είναι το «Basketball Development Center» της Κωνσταντινούπολης. Το νεόδμητο και υπερσύγχρονο TBF Salon, όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τη νέα έδρα της Εφές έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών, με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να ανακοινώνει sold-out στα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτός θα είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας που δίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο στη Euroleague η Αναντολού Εφές, με τον πρώτο διεξάγεται στις 10 Οκτωβρίου, όταν η Εφές ηττήθηκε με 78-83 από τη συμπολίτισσα Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ευρωπαϊκό τουρκικό «εμφύλιο».

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού μετρά 1 νίκη (απέναντι στη Βίρτους στην Μπολόνια στην πρεμιέρα) και 2 διαδοχικές ήττες. Η πρώτη ήταν από τη Φενέρ, ενώ η δεύτερη ήττα ήρθε για τους Τούρκους, στο Βελιγράδι, με 93-91, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.