Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Ολοταχώς για sold out το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Χαμός εν όψει του αγώνα Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, με τον κόσμο των Πειραιωτών να… εξαφανίζει τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Κάτι λιγότερο από 3.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20/10, 16:00), όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Λιγότερα από 3.000 εισιτήρια έμειναν για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό! Ξεσηκωμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (20/10, 16:00) με τον Λεβαδειακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Έχουν μείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Stoiximan Super League, αν εξαιρεθεί η θύρα των φιλοξενούμενων, στην οποία θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας της Βοιωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια διατίθενται ΜΟΝΟ μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την ημέρα του αγώνα στις 14:30».

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό:

«Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας».

Only in

Η βία των ανηλίκων και η «χαμένη» ηθική εκπαίδευση - Ο ρόλος του σχολείου

Ο ρόλος του σχολείου στην ηθική εκπαίδευση και τις ανθρώπινες αξίες σε μια περίοδο όπου η βία έχει οξυνθεί δραματικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Εργασιακά – Ασφαλιστικά
Ανεργία: Αυτά είναι «τα θολά σημεία»
Ανεργία: Αυτά είναι «τα θολά σημεία»

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024