Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: Αγνοείται τουρίστας που τον κατάπιε τεράστιο κύμα – Βίντεο από την τρομακτική στιγμή

Ινδονησία: Αγνοείται τουρίστας που τον κατάπιε τεράστιο κύμα – Βίντεο από την τρομακτική στιγμή

Φίλοι του 20χρονου τουρίστα στην Ινδονησία, που τραβούσαν βίντεο για να καταγράψουν τα τεράστια κύματα, «έπιασαν» την τρομακτική στιγμή.

Αγνοείται εδώ και μέρες στην Ινδονησία, ένας 20χρονος τουρίστας που παρασύρθηκε από τεράστιο κύμα ενώ πόζαρε για να βγει φωτογραφία (εικόνα πάνω από twitter/NYP).

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν ο Roni Josua Simanjuntak βρέθηκε σε μία βραχώδη ακτή της παραλίας Kedung Tumpang στην Ιάβα, στην Ινδονησία και  αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία με φόντο τα τεράστια κύματα, πίσω του.

Εκείνη την ώρα όμως ένα κύμα έσκασε πάνω στον βράχο που στεκόταν, τον έριξε κάτω και στη συνέχεια τον τράβηξε μέσα στον ωκεανό.

Οι φίλοι του ακούγονται στο βίντεο να γελούν όταν ο Roni πέφτει, αλλά τα γέλια σταματούν απότομα όταν συνειδητοποίησαν ότι ο 20χρονος δεν φαινόταν πουθενά

Φίλοι του που κατέγραφαν το εντυπωσιακό θέαμα, έπιασαν στην κάμερα την τρομακτική στιγμή που το κύμα καταπίνει τον άτυχο 20χρονο.

Βίντεο σοκ

Στο βίντεο φαίνεται ο 20χρονος να στέκεται μπροστά σε έναν βράχο και να ποζάρει προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία.

Όμως στα επόμενα δευτερόλεπτα ένα από τα κύματα φαίνεται να ρίχνει τον 20χρονο από τον βράχο και να τον εξαφανίζει από τα μάτια των φίλων του.

Οι φίλοι του 20χρονου, στην αρχή γελούν όταν το κύμα καταπίνει τον Roni. Τα συναισθήματα, όμως, άλλαξαν τελείως μέσα σε δευτερόλεπτα καθώς οι φίλοι του 20χρονου αντιλήφθηκαν ότι είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο άνδρας που καταγράφει τις σοκαριστικές στιγμές εντοπίζει μια σιλουέτα στην επιφάνεια του νερού, η οποία εκτιμάται ότι ήταν το κορμί του 20χρονου.

Οι αρχές στην Ινδονησία, ανακοίνωσαν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου, θα τερματιστούν την Κυριακή. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, τα κύματα στην περιοχή φτάνουν έως και τα 4,5 μέτρα, γεγονός που αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για τα σωστικά συνεργεία.

Only in

Εξάγοντας τη βαναυσότητα

Η δημιουργία κέντρων κράτησης ανθρώπων που ζητούν άσυλο εκτός συνόρων συνιστά άλλη μια επιδείνωση σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024