Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: «Είσαι ναζί και δολοφόνος», απαντά ο Ομέρ Τσελίκ στον ΥΠΕΞ του Ισραήλ για τον Σινουάρ

Τουρκία: «Είσαι ναζί και δολοφόνος», απαντά ο Ομέρ Τσελίκ στον ΥΠΕΞ του Ισραήλ για τον Σινουάρ

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν χαρακτηρίζει τον Ισραέλ Κατς «αξιωματικό της βαρβαρότητας», με αφορμή μήνυμα του Ισραηλινού προς τον Ερντογάν για τον Σινουάρ

Απάντηση στο ίδιο ύφος έδωσε στον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, σχετική με τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ της Χαμάς.

Σημειώνεται ότι ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, με ανάρτησή του, κάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πάρει πίσω «τον βιαστή και δολοφόνο φίλο του» Σινουάρ, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτηση με μια φωτογραφία του δολοφονημένου αρχηγού της Χαμάς να κείτεται πάνω στα συντρίμμια στη Ράφα.

«Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ», γράφει ο Κατζ απευθυνόμενος στον Ερντογάν, ο οποίος επιμένει να στηρίζει την Χαμάς σε κάθε ευκαιρία.

«Είσαι ναζί και δολοφόνος»

«Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ναζί και δολοφόνος, Κατς, είναι μέλος ενός κυκλώματος δολοφονιών. Ο Κατς είναι ένας αξιωματικός της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία», ήταν η απάντηση του Τσελίκ στον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών.

Όπως γράφει στη δική του ανάρτηση, «ο Κατς και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι το όργανο ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας».

Και προσθέτει πως «η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας. Ο Κατς και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες».

Only in

Η βία των ανηλίκων και η «χαμένη» ηθική εκπαίδευση - Ο ρόλος του σχολείου

Ο ρόλος του σχολείου στην ηθική εκπαίδευση και τις ανθρώπινες αξίες σε μια περίοδο όπου η βία έχει οξυνθεί δραματικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024