Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
H Μπέλα Χαντίντ φανερώνει τα παρασκήνια του σόου της Victoria’s Secret

H Μπέλα Χαντίντ φανερώνει τα παρασκήνια του σόου της Victoria’s Secret

Η ανάρτηση της Μπέλα Χαντίντ με τα εσώρουχα του «οίκου των αγγέλων».

Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε δυναμικά στην πασαρέλα μετά από δύο χρόνια απουσίας, κάνοντας την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τον οίκο Saint Laurent, αλλά και στην πασαρέλα των αγγέλων της Victoria’ s Secret.

Το μοντέλο κλέβει πάντοτε την προσοχή όλων με την παρουσία της και αυτό έκανε και στις δύο αυτές επιδείξεις μόδας. Στην μια περίπτωση με το αυστηρό ύφος που εμπνέει ο οίκος Saint Laurent με τις αυστηρές γραμμές και καμβάδες στα ρούχα του, και στην άλλη περίπτωση με το πολύχρωμο, ζωηρό και παιχνιδιάρικο στυλ που ορίζει ο «οίκος των αγγέλων».

View this post on Instagram

A post shared by AMICA (@amicamagazine)

Η Μπέλα Χαντίντ, που φροντίζει πάντα να κρατάει επαφή με τους θαυμαστές στης στα social media, μετά την πασαρέλα της Victoria’s Secret έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια σειρά από φωτογραφίες από τα backstage του σοόυ. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα, τόσο μόνη της, όσο και με τα υπόλοιπα μοντέλα που βρίσκονταν εκεί για να περπατήσουν στην πασαρέλα.

Το διάσημο brand επέστρεψε στην πασαρέλα έξι χρόνια, μετά τις κατηγορίες που είχε δεχτεί για σεξισμό, μισογυνισμό και απουσία συμπεριληπτικότητας. Το πρώτο σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, με πολλά διάσημα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα μεταξύ των οποίων ήταν καιοι αδερφές Χαντίντ.

Γιατί μας προκάλεσε έκπληξη η επιστροφή της στις πασαρέλες

Αν και η Μπέλα Χαντίντ είχε μια δυναμική παρουσία το 2024, φορώντας δημιουργίες από Ferragamo μέχρι Gucci, είχε μείνει μακριά από τις πασαρέλες από το 2022 και λίγο αργότερα η ίδια ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από το μόντελινγκ για να δώσει χρόνο στον εαυτό της.

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024