Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σέριλ Κόουλ: «Δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει για να αναπαυθεί με ηρεμία»

Σέριλ Κόουλ: «Δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει για να αναπαυθεί με ηρεμία»

Τα συγκινητικά λόγια της πρώην συντρόφου του Λίαμ Πέιν, Σέριλ Κόουλ- Δεν ξέρει πώς να προστατεύσει το γιο τους από τις αποτρόπαιες αναφορές στα ΜΜΕ.

Η μουσική βιομηχανία θρηνεί σύσσωμη για τον ξαφνικό θάνατο του Λίαμ Πέιν, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Η Σέριλ Κόουλ, η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν με την οποία έχουν μαζί κι ένα παιδί, αντέδρασε στον τραγικό χαμό του 31χρονου καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, η 41χρονη τραγουδίστρια και πρώην κριτής του «X-Factor» είχε ερωτικό δεσμό με τον καλλιτέχνη από το 2016 έως το 2018 και είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μπερ.

«Παρακαλώ δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία».

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κόουλ μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην μέλους των One Direction από ένα κρεβάτι, στο οποίο βρίσκεται και ο γιος του, μωρό τότε, να τον κοιτά κατάματα.

Σε κείμενο που έγραψε, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί την τεράστια αυτή απώλεια της ζωής της. Η Κόουλ κυρίως όμως θέλησε να τονίσει τη σημασία της ιδιωτικότητας σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και να ζητήσει τον απαιτούμενο σεβασμό προς το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της εν μέσω δημοσιευμάτων και φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του, τα οποία δεν έχουν κάποια άλλη χρησιμότητα πέρα από το να μεγαλύτερα προβλήματα και ιδιαιτέρα όσον αφορά τον μικρό Μπερ.

Τι έγραφε η ανάρτηση

«Καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό το συγκλονιστικό γεγονός και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτή την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω ευγενικά σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.

Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και μια διασημότητα, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και ένας πατέρας για τον 7χρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

«Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας».

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο Μπερ θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του.

«Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να προστατεύσω τον Μπερ από αυτό στο μέλλον του».

Σας ικετεύω να σκεφτείτε ποια είναι η χρησιμότητα κάποιων από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όλους όσους έμειναν πίσω να μαζέψουν τα κομμάτια. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας.

Παρακαλώ δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά τον θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία».

Από την ανάρτηση της Σέριλ Κόουλ

Όταν ο Λίαμ γνώρισε τη Σέριλ

Ο Πέιν και η Κόουλ έβγαιναν από το 2016 έως το 2018, αφότου αρχικά γνωρίστηκαν το 2008, ενώ ο Πέιν ήταν διαγωνιζόμενος στο «X Factor UK». Εκείνη την εποχή, η Κόουλ – η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος «Girls Aloud» – ήταν κριτής στη διαγωνιστική εκπομπή. Ο Πέιν επέστρεψε στο σόου δύο χρόνια αργότερα, το 2010, όταν ο Σάιμον Κάουελ τον έβαλε ως γνωστόν μαζί με τους Ζέιν Μάλικ, Χάρι Στάιλς, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον για να σχηματίσουν τους One Direction.

Το πρώην ζευγάρι καλωσόρισε στην από κοινού σωή του τον Μπερ, τον Μάρτιο του 2017. Έναν χρόνο μετά το χωρισμό τους, η Κόουλ μίλησε για τη συνεπιμέλεια του παιδιού τους, ενώ μιλούσαν ο ένας για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια πάντα.

«Εγώ είμαι η αυστηρή, ο Λίαμ δεν είναι», δήλωσε στην Telegraph τον Απρίλιο του 2019. «Εγώ θα είμαι αυτή που θα λέει, «Μόνο ένα κομμάτι σοκολάτας», αλλά ο Μπερ είναι τόσο καλός… [Ο Λίαμ είναι] πολύ πιο μαλακός από εμένα. Αλλά είναι αυτό που είναι και είμαι εντάξει με αυτό. Όταν έχεις ένα μωρό, δεν αναλώνεσαι στο να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Είναι δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τα πράγματα σε τάξη και ευτυχισμένα, ώστε να κάνεις το καλύτερο δυνατό από όλα. Και το καταφέραμε».

Τον Μάιο του 2022, ο Πέιν παραδέχτηκε ότι αρχικά δυσκολεύτηκε να γίνει πατέρας στα 20 του χρόνια.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, κατέστρεψε μια σχέση για μένα σε εκείνο το σημείο, αλλά για όλους τους σωστούς λόγους», εξήγησε σε ένα επεισόδιο του podcast «Impaulsive». «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για τη γέννησή του που πραγματικά ανησυχούσα [ότι] δεν θα τον αγαπούσα αρκετά».

Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδιστής επαίνεσε την Κόουλ για το γεγονός ότι είναι εξαιρετική μητέρα. «Είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάποια καλύτερη», είχε σχολιάσει. «Πηγαίνω τον γιο μου στο σχολείο μία ή δύο φορές την εβδομάδα και είναι ό,τι καλύτερο. Η σχέση που έχουμε τώρα ως φίλοι έχει μεγαλώσει περισσότερο. Χωρίσαμε για κάποιον λόγο και τώρα μου δίνει πλήρη αυτονομία στη ζωή μου και στο να κάνω αυτό που κάνω και ξέρω ότι [ο Μπερ] θα έχει την απαραίτητα φροντίδα. Είναι το μόνο για το οποίο νοιάζεται και δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Μένουν, περίπου, τρία λεπτά από το σπίτι μου».

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024