Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Snoop Dogg: Με ένα τσιγάρο στο στόμα γιόρτασε ο ράπερ το νέο βιβλίο της Μάρθα Στιούαρτ

Snoop Dogg: Με ένα τσιγάρο στο στόμα γιόρτασε ο ράπερ το νέο βιβλίο της Μάρθα Στιούαρτ

Ο Snoop Dogg βρέθηκε στο λογοτεχνικό πάρτι της Μάρθα Στιούαρτ και αποφάσισε να γιορτάσει με έναν παράδοξο τρόπο.

Ο ράπερ Snoop Dogg διασκέδασε με την φίλη και συνεργάτιδα του Μάρθα Στιούαρτ στις 16 Οκτωβρίου με αφορμή μια γιορτή για το 100ο βιβλίο της.

Οι παλιόφιλοι πόζαραν για φωτογραφίες δίπλα σε τραπέζια γεμάτα με τον τίτλο ορόσημο της Στιούαρτ, Martha: The Cookbook, που κυκλοφορεί στις 12 Νοεμβρίου. Η διάσημη σεφ φόρεσε ένα λαμπερό, χρυσό σακάκι πάνω από ένα κομψό κρεμ τοπ με χρυσά σκουλαρίκια. Ο Snoop φορούσε ένα μαύρο φούτερ, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα κολιέ με ένα μεγάλο κρεμαστό μενταγιόν σε σχήμα πατούσας.

Κλασσικός Snoop Dogg;

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πάρτι, η Στιούαρτ φαίνεται να πίνει ένα κοκτέιλ ενώ ο Snoop φαίνεται να καπνίζει. «Τίποτα καλύτερο από λίγο καθαρό αέρα με λίγο αρωματικό καπνό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το λογοτεχνικό πάρτι έδωσε το έναυσμα για το Food Network New York City Wine & Food Festival – μια τετραήμερη γιορτή γεμάτη εκδηλώσεις και φαγητό. Άλλα αστέρια της γαστρονομίας, όπως ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος σεφ Daniel Boulud, ήρθαν επίσης στο πάρτι.

Η φιλία του Snoop και της Στιούαρτ έχει ανθήσει από τότε που συναντήθηκαν στην εκπομπή μαγειρικής της Στιούαρτ το 2008.

«Μου αρέσει αυτό που είσαι, αυτό που πρεσβεύεις και θέλω να σε γνωρίσω και να κάνω παρέα μαζί σου», δήλωσε ο Snoop αναφορικά με την φιλία τους στο PEOPLE τον Σεπτέμβριο.

Αφού «άρχισαν να κάνουν παρέα», ξεκίνησαν να συνεργάζονται επαγγελματικά. «Εκείνη παρουσιάζει μια ευκαιρία, εμείς την παρουσιάζουμε σε ένα δίκτυο και [έτσι] υλοποιούμε κάποια πλάνα», είπε, εξηγώντας πώς η Στιούαρτ βοήθησε τον Snoop να κλείσει μια συνεργασία με τα Skechers.

*Με πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Ο Snoop Dogg και η Μάρθα Στιούαρτ στο πάρτι για το βιβλίο της στις 16 Οκτωβρίου. Μάρθα Στιούαρτ | Instagram

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024