Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου, το Σάββατό σου θέλει προσοχή. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την παρόρμηση που σε χαρακτηρίζει και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου.

Στα θετικά: Αν λειτουργήσεις με διπλωματία θα έχεις μια σχετικά ομαλή ημέρα.

Στα αρνητικά: Θέλεις να πάρεις αποφάσεις γρήγορα, αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Πρόσεξε τις συμφωνίες και τις οικονομικές σου συναλλαγές.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σάββατο σε προστάζει να διεκδικήσεις την ελευθερία σου από κάθε μπάντα. Θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, να σπάσεις τα δεσμά της ρουτίνας και να δράσεις με τόλμη.

Στα θετικά: Το μυαλό είναι σε εγρήγορση και αναζητά τρόπους να καλύψει της επιθυμίες σου το συντομότερο δυνατό.

Στα αρνητικά: Προσοχή στις γρήγορες αποφάσεις με σκοπό την αλλαγή- μπορεί να το μετανιώσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, σήμερα ό,τι κρύβεις τόσο καιρό μέσα σου σε πνίγει και βγαίνει προς τα έξω. Μέσα στην ημέρα θα συνειδητοποιείς αλήθειες για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου από το πουθενά.

Στα θετικά: Θα γίνουν κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν περίμενες, αλλά θα σου βγει σε καλό.

Στα αρνητικά: Η μέρα ζητά από εσένα να κοιτάξεις κατάματα ό,τι σε έχει κρατήσει δεσμευμένο στο παρελθόν και δεν αισθάνεσαι έτοιμος.

Καρκίνος

Καρκίνε, το Σάββατο σε καλεί να εστιάσεις στους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες ραγδαίες αλλαγές στα σχέδιά σου, αλλά καλό θα ήταν να τις αγκαλιάσεις ακόμη κι αν αρχικά σε δυσκολεύουν.

Στα θετικά: Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι γίνονται πλέον ξεκάθαροι. Αν χαλιναγωγήσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις θα καταφέρεις να συνεργαστείς με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με εσένα.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά αναμένεται να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις αξίες σου.

Λέων

Λιοντάρι μου, η ημέρα σου Σαββάτου θα είναι γεμάτη ανατροπές για εσένα, αλλά εσύ είσαι πιο αποφασισμένος από ποτέ για να κάνεις τολμηρές κινήσεις σε σχέση με την καριέρα σου και τη ζωή σου γενικά.

Στα θετικά: Ο δυναμισμός της ημέρας θα σου χαρίσει μια τόλμη που θα σου χαρίσει πόρτες που δε φανταζόσουν στα ερωτικά.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις το υπερβολικό ρίσκο σε αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, το Σάββατο φέρνει απρόσμενες ανατροπές στη ζωή σου. Ωστόσο, εσύ το εκμεταλλεύεσαι και παίρνεις το θάρρος να εκφράσεις τοις απόψεις σου με πάθος.

Στα θετικά: Μέσα από αυτή την εσωτερική αναζήτηση, θα βρεις τον δρόμο προς την προσωπική σου ανάπτυξη.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου θα έχεις μια απρόσμενη αλλαγή ή θα έρθεις αντιμέτωπος με μια πληροφορία που δεν θα σου αρέσει και πολύ.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το Σάββατο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του υλικού κόσμου. Σήμερα θα διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο για την καριέρα σου και θα στοχεύσεις στο να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα.

Στα θετικά: Θα κατασταλάξεις σε σχέση με ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. \

Στα αρνητικά: Θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου που θα σε ταράξουν λίγο.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το Σάββατο αυτό σε καλεί να επικεντρωθείς στους άλλους και τις σχέσεις που διατηρείς μαζί τους. Νιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις σταθερές και υποστηρικτικές συνεργασίες, αλλά ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια απρόβλεπτα γεγονότα.

Στα θετικά: Θα δεις κατάματα ποιες από τις σχέσεις που συντηρείς σου κάνουν και ποιες όχι.

Στα αρνητικά: Θα υπάρξουν μικρές τριβές με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς θα αισθανθείς πως δε σου προσφέρουν την υποστήριξη που αποζητάς.

Τοξότης

Καλέ μου Τοξότη, το Σάββατο φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητά σου και οι υποχρεώσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά, η ενέργειά σου παραμένει ανεβασμένη κι έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις όσα έχεις αφήσει πίσω με αποτελεσματικότητα.

Στα αρνητικά: Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ίσως σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το Σάββατο σου χαρίζει απλόχερα την αγάπη. Τη σημερινή ημέρα είσαι ιδιαιτέρως δημιουργικός και εφευρετικός με αποτέλεσμα να σου έρχονται ιδέες από το πουθενά, οι οποίες όμως θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Στα θετικά: Θα περάσεις με το ταίρι σου ή κάποιο νέο άτομο στη ζωή σου αισιόδοξες κι ευχάριστες στιγμές.

Στα αρνητικά: Ίσως χρειαστεί να λύσεις κάποιους δεσμούς του παρελθόντος για να περάσεις στην επόμενη σελίδα και δεν θα είναι πολύ ευχάριστο.

Υδροχόος

Υδροχόε μου καλέ, σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Οι αλλαγές αυτές θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους δικού σου ανθρώπους καθώς όταν σε συναντούν θα είσαι κάπως ταραγμένος.

Στα θετικά: Θα αναδιοργανώσεις το πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου.

Στα αρνητικά: Σημειώνονται κάποιες ανατροπές σε σχέση με το σπίτι σου ή τα επαγγελματικά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, το Σάββατο αυτό είναι γεμάτο έρωτα για εσένα. Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν, καθώς οι ξαφνικές ειδήσεις και οι απρόσμενες συναντήσεις δεν θα λείψουν.

Στα θετικά: Νιώθεις πιο τολμηρός και έτοιμος να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς και στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Θα παρατηρήσεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αλλά δείξε εμπιστοσύνη στα άστρα- είναι με το μέρος σου.