Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Χειλουδάκη: «Η πολύχρωμη κοινότητα έχει γίνει ετεροφοβική»

Τζένη Χειλουδάκη: «Η πολύχρωμη κοινότητα έχει γίνει ετεροφοβική»

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα πω σε κάποιον πώς να αισθάνεται, πώς να εκφράζεται και ποια είναι η ταυτότητα φύλου του, αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα», συμπλήρωσε η Τζένη Χειλουδάκη.

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και αντισυμβατικές προσωπικότητες των 90’s, η Τζένη Χειλουδάκη, άνοιξε σήμερα την πόρτα της ζωής της στην εκπομπή «Weekenders». Η Τζένη έδωσε μια σπάνια συνέντευξη από τον «μικρο παράδεισο» στον οποίο μένει στη Σητεία της Κρήτης.

«Πριν λίγες ημέρες έκανα ένα post, όντας αγανακτισμένη, δέχτηκα αμέσως από άτομα της πολύχρωμης κοινότητας τέτοιο bullying. Με έλεγαν χοντρή, γριά, άσχημη, ξοφλημένη», είπε αρχικά η Τζένη Χειλουδάκη στη συνέντευξή της, η οποία είχε υποστηρίξει πως για την ίδια υπάρχουν δύο φύλα.

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι η πρόκληση για την πρόκληση, με την οποία διαφωνώ. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα πω σε κάποιον πώς να αισθάνεται, πώς να εκφράζεται και ποια είναι η ταυτότητα φύλου του, αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Η ίδια η κοινότητα η πολύχρωμη, που θεωρεί τους πάντες ομοφοβικούς, έχει γίνει ετεροφοβική».

Η Τζένη Χειλουδάκη συμπλήρωσε: «Αν αγαπάς την πατρίδα σου και την πονάς για την πολύχρωμη κοινότητα είσαι αυτόματα ακροδεξιός και εθνικιστής. Η πίστη, δε μιλώ για την εκκλησία, μιλώ για την πίστη που σε βοηθά να συνεχίσεις σ’ αυτή τη ζωή και να έχεις και μια ελπίδα για τη μετά θάνατον. Εγώ πιστεύω, αλλά δε θα το συζητήσω, γιατί θα με χλευάσουν».

«Έμεινα στον δρόμο. Υπήρχαν μέρες που πεινούσα».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της: «Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, εγώ πέθανα, ήμουν ένα κενό πλάσμα. Μετά από ένα σωρό συνεδρίες, φάρμακα και ψυχιάτρους, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πεθαίνω κάθε μέρα και να αρχίσω να ζω. Εκείνο το διάστημα, στο οποίο κοιμόμουν στο αυτοκίνητό μου. Έμεινα στον δρόμο. Υπήρχαν μέρες που πεινούσα».

«Μετά από ένα σωρό συνεδρίες, φάρμακα και ψυχιάτρους, αποφάσισα πως πρέπει να σταματήσω να πεθαίνω κάθε μέρα και να αρχίσω να ζω».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Όταν αποφάσισα ότι πρέπει να επιβιώσω, με τη βοήθεια του Φιλανθρωπικού Συλλόγου της Σητείας, δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός, στον οποίο άγνωστοι άνθρωποι μέσα σε λίγες ημέρες έστειλαν χρήματα και αγόρασα αυτό το τροχόσπιτο και άρχισα μια νέα ζωή».

Only in

Αδυνατούν να αγοράσουν ακίνητο οι νέοι – Τα δύο αγκάθια [πίνακες]

Οι νέοι στην Ελλάδα αδυνατώντας να αγοράσουν ακίνητο εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην Ε.Ε. το εγκαταλείπουν –κατά μέσο– όρο μετά τα 26

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024