Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Δούκας: Παντρεύτηκε με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου – Ποιοι έδωσαν το παρών

Χάρης Δούκας: Παντρεύτηκε με τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου – Ποιοι έδωσαν το παρών

Ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε νωρίτερα σήμερα την σύντροφο του Γεωργία Πολυτάνου στην Θήβα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου νωρίτερα σήμερα.  Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, στη Θήβα, από όπου και κατάγεται η νύφη, ενώ η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στο χωριό Αφίδνες.

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στην εκκλησία στις 18:50, όπου τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα χαριτολογώντας τους είπε πως το μόνο του άγχος είναι να έρθει η νύφη. Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, έφτασε και η νύφη συνοδευόμενη από τον αδερφό της και τον πατέρα της ενώ ακολουθούσε η μητέρα της και η αδερφή της.

Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Ο γάμος

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, συνεργάτης του Χάρη Δούκα.

Το μυστήριο τέλεσαν από κοινού ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Όταν οι νεόνυμφοι βγήκαν από την εκκλησία έδειχναν ιδαιτέρως χαρούμενοι, ενώ οι παρευρισκόμενοι τους έριξαν πολύ ρύζι «για το καλό» και τους απαθανάτιζαν με τους φωτογραφικούς φακούς των κινητών τους.

Στην τελετή έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Λάμπρος Σκλαβούνος και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Τρία χρόνια κοινής ζωής

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια. Μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, ανέφεραν πως παρότι οι προετοιμασίες του γάμου, συνέπεσαν χρονικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν επηρέασε το ζευγάρι με τους δυο τους να δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το καλοκαίρι, ο Χάρης Δούκας μιλώντας για την προσωπική του ζωή στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, ανέφερε: «Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.»

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024