Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Charlotte de Witte επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία

Η Charlotte de Witte επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία

Η σούπερσταρ Charlotte de Witte, o εκρηκτικός Enrico Sangiuliano και ο δυναμισμός του KAS:ST ενώνονται στη σκηνή της 2ης ημέρας του Techniques 2024.

Η Charlotte de Witte επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά στην πόλη μας, την Αθήνα. Συγκεκριμένα, η παραγωγός θα συμμετέχει στο Τechniques μαζί με τον εκρηκτικό Enrico Sangiuliano και το δυναμικό KAS:ST. To φαντασμαγορικό event θα κρατήσει 10 ολόκληρες ώρες και θα αποτελεί μια μοναδική οπτοικοακουστική εμπειρία που θα περάσει στην ιστορία.

Ποια είναι η Charlotte de Witte

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον ήχο της Charlotte de Witte. Το να πούμε ότι η παραγωγός «παίζει techno» θα ήταν άδικο καθώς συχνά παίρνει στοιχεία από άλλα φάσματα της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το ambient, το psy ή το core.

Ξεκινώντας την καριέρα της στα τοπικά μπαρ της Γάνδης, η Charlotte έγινε μια από τις υπερδυνάμεις στον χώρο του DJing παγκοσμίως. Η de Witte επιλέγει high-energy ηλεκτρονικά κομμάτια, που συχνά περιλαμβάνουν ξεχασμένα classics της χρυσής rave εποχής του Βελγίου, στο άκουσμα τον οποίων δύσκολα κανείς μπορεί να παραμείνει στη θέση του. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό της μουσικό στυλ αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στις σχολαστικά επεξεργασμένες παραγωγές της ή στα άψογα curated DJ sets της, αλλά και στον ήχο πολλών σύγχρονων καλλιτεχνών της techno, επαληθεύοντας την ιδιότητά της ως πρωτοπόρου στην παγκόσμια rave κοινότητα.

Ποιος είναι ο Enrico Sangiuliano

Ο Enrico Sangiuliano είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης χορευτικής μουσικής. Ο Ιταλός DJ διακρίνεται ως πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική μουσική καθώς έχει συναρπάσει και εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο.

Ποιος είναι ο KAS:ST

Ο πασίγνωστος KAS:ST είναι Γάλλος DJ και παραγωγός έχει κατακτήσει τη βιομηχανία της μουσικής με τις εξαιρετικές κυκλοφορίες του, τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και την ικανότητά του να καινοτομεί. Το ύφος του KAS:ST χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, περίπλοκες μελωδίες και δυνατά beats, τα οποία δημιουργούν έναν μοναδικό ήχο. O techno ήχος του εμπεριέχει μελωδίες που θυμίζουν melodic techno, electronica και house.

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024