Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμο το νέο «Karate Kid»

Έτοιμο το νέο «Karate Kid»

«Karate Kid: Legends» είναι ο επίσημος τίτλος της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τους Ραλφ Μάτσιο και Τσάκι Τσαν - Έτοιμο και το νέο Logo.

Η νέα ταινία «Karate Kid: Legends» με πρωταγωνιστές τους Ραλφ Μάτσιο και Τσάκι Τσαν θα κυκλοφορήσει το 2025. Το project αναμένεται να συνδέσει τους χαρακτήρες του Daniel LaRusso και του Τσαν, με το σενάριο να επικεντρώνεται στην εκπαίδευση μιας νέας γενιάς καράτε.

Η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα με την αποκάλυψη του λογότυπου και τίτλου της, και περαιτέρω λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν στη Comic Con της Νέας Υόρκης. Οι δημιουργοί στοχεύουν να συνδυάσουν τη νοσταλγία της κλασικής σειράς με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Η νέα ταινία στο έπος «Karate Kid» στοχεύει να είναι μια γιορτή αυτού του μακροχρόνιου και αγαπημένου franchise που δημιουργήθηκε από τον Robert Mark Kamen. Με αυτόν τον τρόπο, το έργο συνεχίζει να προχωρά με καλό ρυθμό και στο επόμενο Comic Con της Νέας Υόρκης θα υπάρξει μια δημοσίευση αφιερωμένη σε αυτήν την ταινία μεγάλου μήκους.

Ο επίσημος λογαριασμός X του «Karate Kid» αποκάλυψε το λογότυπο και τον τίτλο της επόμενης ταινίας στο έπος που θα χρησιμεύσει για να συγκεντρώσει τους πιο σχετικούς χαρακτήρες της. Θα ονομάζεται «Karate Kid: Legends» και θα έχει ένα πάνελ στο Comic Con της Νέας Υόρκης όπου θα αποκαλυφθούν περισσότερες βασικές λεπτομέρειες, όπως η πλοκή του ή ολόκληρο το καστ του.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει στις 30 Μαΐου 2025 μετά από μια πρώτη καθυστέρηση στην παραγωγή του. Οι ερμηνευτές που επιβεβαιώνονται είναι οι Jackie Chan, Ralph Macchio, Ben Wang, Joshua Jackson, Sadie Stanley, Ming-Na Wen, Aramis Knight και Wyatt Oleff. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Jonathan Entwistle και το σενάριο υπογράφει ο Rob Lieber.

Η ύπαρξη αυτής της ταινίας έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023 χάρη σε ένα βίντεο της Sony Pictures στο οποίο εμφανίστηκαν τόσο ο Macchio όσο και ο Chan.

Ο κύριος Miyagi

Η μεγάλη ατραξιόν της ταινίας θα είναι να δούμε τον Daniel LaRusso και τον κύριο Han, τους χαρακτήρες του Macchio και του Chan, μαζί στην ίδια ταινία. Οι ρόλοι τους στο έπος είναι εκείνοι των πολεμικών τεχνών, αλλά ο Han ήταν ο Shifu του Dre στο «The Karate Kid», ο συγκεκριμένος «Mr Miyagi» του, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα του απευθύνεται ο LaRusso του δασκάλου και του μέντορά του. Όλα αυτά ενώ και οι δύο εκπαιδεύουν μια νέα γενιά όχι μόνο στις πολεμικές τέχνες, αλλά και στη φιλοσοφία ζωής.

Το «Karate Kid», το οποίο γεννήθηκε το 1984 με την πρώτη ταινία σε σκηνοθεσία John G. Avildsen, έγινε γρήγορα ένα κλασικ του νεανικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 1980. Η ιστορία του Daniel LaRusso, ενός εφήβου που βρίσκει στο καράτε έναν τρόπο να ξεπεράσει τον εκφοβισμό και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, απέδωσε πολύ καλά στο box office.

Ο κύριος Miyagi, τον οποίο υποδύθηκε ο Pat Morita, έγινε ένας από τους πιο εμβληματικούς μέντορες στον κινηματογράφο, με τη σοφία και τη φιλοσοφία ζωής του που σημάδεψε τόσο τον πρωταγωνιστή όσο και το κοινό. Η αρχική ταινία οδήγησε σε τρεις άμεσες συνέχειες και άλλες προσαρμογές, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας του 2010 με πρωταγωνιστές τους Jaden Smith και Jackie Chan, η οποία λειτούργησε ως επανασχεδιασμός της πλοκής σε ένα σύγχρονο πλαίσιο, αν και το «Karate Kid: Legends» επιβεβαιώνει ότι αποτελεί μέρος του.

H σημαντική κληρονομιά

Η κληρονομιά του Karate Kid έχει ξεπεράσει την εποχή του, ξαναγεννώντας με την επιτυχημένη σειρά «Cobra Kai», η οποία κυκλοφόρησε το 2018. Αυτή η συνέχεια της ιστορίας μας δείχνει τους αρχικούς χαρακτήρες – Daniel LaRusso και Johnny Lawrence – ως ενήλικες, παρουσιάζοντας νέους και ενδιαφέροντες προοπτικές σε πτυχές όπως η παλιά τους αντιπαλότητα και η ικανότητα να συγχωρούν προκειμένου να προχωρήσουν στη ζωή.

Ο συνδυασμός της νοσταλγίας με μια φρέσκια προσέγγιση έχει προσελκύσει μια νέα γενιά θεατών, διατηρώντας το επίκαιρο. Ο πολιτιστικός αντίκτυπος του «Karate Kid» άφησε το στίγμα του όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση και τη λαϊκή κουλτούρα, με φράσεις όπως «δώστε κερί, κερί λουστραρίσματος» να γίνονται μέρος της συλλογικής φαντασίας.

Υπάρχει επίσης μια σειρά σε εξέλιξη για το παρελθόν του κ. Miyagi που θα λειτουργήσει ως prequel για ολόκληρο το φιλμ. Όπως και να έχει, οι υπεύθυνοι για το franchise θέλουν να συνεχίσουμε να έχουμε το «Karate Kid» για αρκετά ακόμη χρόνια στις οθόνες μας..

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024