Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Για σχέδιο εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη στελέχη του κόμματος

Για σχέδιο εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη στελέχη του κόμματος

Διαψεύδει η πλευρά Κασσελάκη δημοσιεύματα στον Τύπο που δίνουν τροφή σε όσα στελέχη κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη για σχέδιο εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίσω από το σύνθημα του Στέφανου Κασσελάκη για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» πολλά στελέχη βλέπουν σχέδιο εξαΰλωσης του κόμματος, με δημοσιεύματα στον Τύπου του Σαββατοκύριακου να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Αναφορές σε δημοσίευμα στα «Νέα» και πιο συγκεκριμένα της στήλης «Στίγμα» του Γιώργου Παπαχρήστου, σχετικά με τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το κόμμα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των «87».

Σε αυτό γίνεται λόγος για συνομιλία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με άτομα που δεν κατονομάζονται και όπου σε ερώτημα που του έγινε γιατί δεν κάνει δικό του κόμμα, φέρεται να απάντησε ότι προτίθεται να εξαϋλώσει το κόμμα και στην συνέχεια θα προχωρήσει σε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ κατά το «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιραία, στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε διαρροή, σχολιάζοντας τόσο το δημοσίευμα όσο και την μη άμεση διάψευση εκ μέρους του έκπτωτου προέδρου. Συνεργάτες του Κασσελάκη πάντως, λίγο μετά τις έντονες αντιδράσεις και με το θέμα να παίρνει διαστάσεις, διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.

«Επιβεβαιώνεται η αλήθεια»

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη» επισημαίνεται από την πλευρά των «87».

«Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει «άλλωστε»…»

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γραφεία στα οποία αναφέρονται στη διαρροή, έχουν να κάνουν με δημοσίευμα της αυριανής εφημερίδας Real News σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κασσελάκης φέρεται να έχει νοικιάσει σχετικό χώρο στην οδό Πειραιώς.

Αναφορές

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σχετικές αναφορές για τους σχεδιασμούς του κ. Κασσελάκη είχαν κάνει πρόσφατα, τόσο η Όλγα Γεροβασίλη όσο και Γιάννης Ραγκούσης από την πλευρά της πλειοψηφίας. Ειδικότερα η βουλευτίνα Άρτας μιλώντας στο Mega είχε αναφερθεί για «σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση στην τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης  στοχεύει στη δημιουργία δικού του κόμματος και στην απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ, μια τακτική που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι συνηθισμένη στον χώρο των επιχειρήσεων εδώ και δεκαετίες.

Κασσελάκης: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων και επίθεση στην πλευρά των «87» προχωρά η πλευρά Κασσελάκη, μιλώντας για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» στην «απεγνωσμένη προσπάθειά τους να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, όπως τονίζουν, «στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να «εξαΰλωσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα». Μάλιστα έσπευσαν να … καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα.»

» Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος.»

» Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος».

Only in

Αδυνατούν να αγοράσουν ακίνητο οι νέοι – Τα δύο αγκάθια [πίνακες]

Οι νέοι στην Ελλάδα αδυνατώντας να αγοράσουν ακίνητο εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην Ε.Ε. το εγκαταλείπουν –κατά μέσο– όρο μετά τα 26

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024