Νέες φωτιές άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» και πιο συγκεκριμένα της στήλης «Στίγμα» του Γιώργου Παπαχρήστου, σχετικά με τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το κόμμα.

Σε αυτό γίνεται λόγος για συνομιλία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με άτομα που δεν κατονομάζονται και όπου σε ερώτημα που του έγινε γιατί δεν κάνει δικό του κόμμα, φέρεται να απάντησε ότι προτίθεται να εξαϋλώσει το κόμμα και στην συνέχεια θα προχωρήσει σε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ κατά το «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιραία, πριν λίγο στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε διαρροή, σχολιάζοντας τόσο το δημοσίευμα όσο και την μη διάψευση εκ μέρους του έκπτωτου προέδρου.

«Επιβεβαιώνεται η αλήθεια»

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη».

»Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει «άλλωστε»…»

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα γραφεία στα οποία αναφέρονται στη διαρροή, έχουν να κάνουμε με δημοσίευμα της αυριανής εφημερίδας Real News σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κασσελάκης φέρεται να έχει νοικιάσει σχετικό χώρο στην οδό Πειραιώς.

Αναφορές

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σχετικές αναφορές για τους σχεδιασμούς του κ. Κασσελάκη είχαν κάνει πρόσφατα, τόσο η Όλγα Γεροβασίλη όσο και Γιάννης Ραγκούσης από την πλευρά της πλειοψηφίας. Ειδικότερα η βουλευτίνα Άρτας μιλώντας στο Mega είχε αναφερθεί για «σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση στην τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης  στοχεύει στη δημιουργία δικού του κόμματος και στην απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ, μια τακτική που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι συνηθισμένη στον χώρο των επιχειρήσεων εδώ και δεκαετίες.