Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: Πέρασε από το Περιστέρι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση!

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: Πέρασε από το Περιστέρι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση!

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει ο Παναιτωλικός που παρέμεινε για έκτο ματς αήττητος (τρίτη σερί νίκη) μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Στη δεύτερη θέση ανέβηκαν οι Αγρινιώτες, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε για ακόμα ένα ματς την αποτελεσματικότητά του, βρίσκοντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος, παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησαν οι Περιστεριώτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι που βόλεψε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έφτασαν δίχως προβλήματα στο «τρίποντο».

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός τα γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό, αφού με τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Ατρόμητος απείλησε με τον Μπάκου, όμως ο Τσάβες τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 5′ απείλησαν με ένα καλό απευθείας φάουλ του Έντερ, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 14ο λεπτό πάντως ο Παναιτωλικός είναι εκείνος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μαυρίας έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Σταυρόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έψαξε την ισοφάριση και πλησίασε στο 33′. Ο Κίνι σέντραρε για τον Ουάρντα, με την κεφαλιά του Αιγύπτιου να σταματά στον εντυπωσιακό Τσάβες.

Δύο λεπτά μετά οι Αγρινιώτες απάντησαν με τον Τορεχόν να βρίσκει τον Ντίας, όμως ήταν η σειρά του Χουτεσιώτη να δείξει τα αντανακλαστικά του. Αφού απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, μπόρεσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Στο 37′ ο Μπουζούκης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Χωρίς ρυθμό το δεύτερο 45λεπτο

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό ο Ατρόμητος είχε την κατοχή και αναζητούσε χώρους για να γίνει απειλητικός. Ο Παναιτωλικός πάντως ήταν εκείνος που απείλησε στο 50′, με τον Λομόνακο να πιάνει ένα μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε εκτός.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε ουσιαστικά με τους Αγρινιώτες να είναι καλά τακτοποιημένοι πίσω και τους Περιστεριώτες να μην μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε στο φινάλε του ματς να ανεβάσει ρυθμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς)

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024