Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (vid)

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (vid)

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, για την 8η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς χωρίς… ιδιαίτερες στιγμές από τις δύο ομάδες.

Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, στο «Αθανάσιος Διάκος» για την όγδοη αγωνιστική της Super League. Παρέμεινε στη δωδέκατη θέση η Λαμία με 6 βαθμούς, στην έβδομη με 12 οι Αρκάδες.

Μάλιστα, η αναμέτρηση ήταν και το ματς-επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, ως αρχηγός της ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, του Δημήτρη Σιόβα, μετά από πολυετή παρουσία στο εξωτερικό.

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με τον Φεντερίκο Μακέντα στο 14ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Μπαρτόλο, ο Ιταλός φορ πήρε την κεφαλία, αλλά σημάδεψε την κάθετη δοκό του Κόστιτς. Στο 24ο λεπτό, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ο Αντράντε και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία με τον Γιαννούτσο να μπαίνει στη θέση του. Από μαρκάρισμα του Μπαρτόλο ο τραυματισμός.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας η Λαμία ανέβασε στροφές και στο 34ο λεπτό ο Φουρτάδο εκτέλεσε ωραία κόρνερ και ο Βλαχομήτρος με καρφωτή κεφαλία κέρδισε ακόμη ένα, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Βόκολου. Πέντε λεπτά μετά ο Αστέρας απάντηση όταν ο Χουχούμης με σουτ από τα αριστερά, είδε τον Κόστιτς με εντυπωσιακή επέμβαση, να διώχνει σε κόρνερ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ζητά πέναλτι ο Αστέρας για χέρι του Ραντόνια εντός της μεγάλης περιοχής, αλλά ο VAR έκρινε ότι είναι χέρι στήριξης και δεν δόθηκε παράβαση. Χωρίς φάσεις τα επόμενα λεπτά, με μοναδική εξαίρεση αυτή του 54ου λεπτού όταν μετά από ωραία διαγώνια σέντρα από τον Χουχούμη, δεν πρόλαβε ο Καλτσάς στο δεύτερο δοκάρι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε με τον Τριανταφυλλόπουλο, όταν μετά από κόρνερ η μπάλα «κόλλησε» στη μικρή περιοχή της Λαμίας μετά από κόντρες και ο Έλληνας αμυντικός πλάσαρε, αλλά ο Κόστιτς με υπερένταση του είπε «όχι».

Τελευταία αξιόλογη στιγμή στο ματς ήταν για τη Λαμία με την κεφαλιά του Ενρίκεζ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μέκιτς, με τη μπάλα να περνά άουτ. Κάπως έτσι, Λαμία και Αστερας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24′ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (72′ Μέκιτς), Νούνιες, Μπίκοφ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72′ Σαραμαντάς), Γκουίντο (58′ Ενρίκες)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67′ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86′ Τζίμας), Μπαρτόλο (90’+3′ Μπιλέ), Κρέσπι (67′ Παλάσιος), Μακέντα

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024