Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λολίτο: «Ο Σάρι έφυγε επειδή είχε πρόβλημα με τους παίκτες»

Λολίτο: «Ο Σάρι έφυγε επειδή είχε πρόβλημα με τους παίκτες»

Με δηλώσεις του ο Κλαούντιο Λοτίτο αναφέρθηκε στην αποχώρηση Σάρι τονίζοντας ότι ο Ιταλός δεν είχε τις ιδανικές σχέσεις με τους παίκτες του.

Αν και η αποχώρηση του Μαουρίσιο Σάρι από την Λάτσιο έγινε τον περασμένο Μάρτιο, το όνομα του Ιταλού προπονητή ακόμα απασχολεί τους κύκλους των «λατσιάλι». Για την συγκεκριμένη αποχώρηση μίλησε και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας Κλαούντιο Λολίτο.

Ο Λολίτο αναφέρθηκε στις άσχημες σχέσεις του Σάρι με τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του ρόστερ ενώ αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που «χώρισε» τους δρόμους της Λάτσιο και του 65χρονου.

Η τοποθέτηση του Λολίτο για τον Σάρι:

«Είχα καλή σχέση με τον Μαουρίτσιο. Έχει τις ιδέες του αλλά ανάμεσά μας έχει δημιουργηθεί μία χημεία που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Η παραίτησή του; Κατάλαβε πως υπήρχε ένα βαθύ πρόβλημα. Υπήρχε μία σύγκρουση στα αποδυτήρια με τους πιο έμπειρους παίκτες και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα αποδυτήρια, αποφάσισε να φύγει.

Ο Τούντορ στο φινάλε της σεζόν μου με έκανε να αντιληφθώ την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων και την πώληση μερικών παικτών που δημιουργούσαν προβλήματα.

Καταλάβαμε πως είχε έρθει η ώρα να ξεριζωθούν όσοι νόμιζαν πως ήταν αφεντικά της ομάδας. Τώρα έχουμε τον Μάρκο Μπαρόνι που μιλάει τη γλώσσα μας, ο οποίος έχει πείνα και θέλει να δείξει την αξία του. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν να είναι ενωμένοι πίσω του».

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024