Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Μπράντον, έξω ο Τισουντάλι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Μπράντον, έξω ο Τισουντάλι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Τάρικ Τισουντάλι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (20/10) με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή με τον Τάρικ Τισουντάλι να είναι εκτός αυτής, όπως και οι Τσιφτσής, Μιχαηλίδης. Αντίθετα μέσα είναι ο Μπράντον Τόμας, που θα πλαισιώσει τον Τσάλοφ στην επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τσάλοφ.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επανέναρξη με ντέρμπι για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (19.10) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τσάλοφ».

Only in

Αδυνατούν να αγοράσουν ακίνητο οι νέοι – Τα δύο αγκάθια [πίνακες]

Οι νέοι στην Ελλάδα αδυνατώντας να αγοράσουν ακίνητο εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην Ε.Ε. το εγκαταλείπουν –κατά μέσο– όρο μετά τα 26

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024