Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Καρβαχάλ: «Ένιωσα πόνο αλλά αισθάνομαι δυνατός»

Καρβαχάλ: «Ένιωσα πόνο αλλά αισθάνομαι δυνατός»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν για τη Ρεάλ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ τραυματίστηκε στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο Σαντιάγο «Μπερναμπέου». Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη του πρόσθιου χιαστού, ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Ο Ισπανός μπακ χειρουργήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει την μακρά του αποθεραπεία, ώστε να επανέλθει στα γήπεδα.

Τις επόμενες μέρες, ο Καρβαχάλ θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα χρόνο.

Τι είπε ο Καρβαχάλ

Ο ίδιος ο Ισπανός μίλησε για τις πρώτες δύσκολες ημέρες της ανάρρωσής του, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι δυνατός και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

«Έχει περάσει μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ένιωσα πόνο, μεγάλες νύχτες και δύσκολες στιγμές να διαχειριστώ, αλλά ένιωσα τόση δύναμη από την αγάπη που εισέπραξα, μια εβδομάδα λιγότερη για την επάνοδο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ισπανός μπακ.

Only in

«Νομιμότητα παντού» το νέο δόγμα του Μαξίμου

Από τις 1.000 κάμερες στους δρόμους και το «κυνήγι» της υπερσυνταγογράφησης έως την εφαρμογή Μystreet, το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024