Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τεν Χαγκ είναι… εφτάψυχος

Ο Τεν Χαγκ είναι… εφτάψυχος

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε την Μπρέντφορντ να προηγείται στο ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ αλλά τελικά ο Ολλανδός τεχνικός πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη της Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παίζει την… θέση του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί… εφτάψυχος.

Πολλά τα όσα έχουν ειπωθεί για απόλυση του Τεν Χαγκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μάντσεστερ αλλά ο Ολλανδός παραμένει στο πόστο του και μάλιστα δείχνει να μην πτοείται από τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Ο Τεν Χαγκ έφτασε μια ανάσα από την… έξοδο στο σημερινό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ στο Ολντ Τράφορντ καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο και πολλοί πίστεψαν ότι σε ενδεχόμενο νέας γκέλας θα αποχαιρετούσε τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ είδε τελικά την ομάδα του να κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη με 2-1 κι αυτό σημαίνει πως συνεχίζει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα ένα είναι το σίγουρο. Ο έμπειρος τεχνικός της Γιουνάιτεντ «παίζει το κεφάλι» του από παιχνίδι σε παιχνίδι κι εύλογα αναρωτιέται κάποιος αν μπορεί να υπάρξει πρόοδος στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ υπό αυτές τις συνθήκες.

Τα ζόρια του Τεν Χαγκ και ο Σερ Άλεξ στην… Αμπερντίν

Είναι προφανές ότι ο Τεν Χαγκ πασχίζει να βρει λύση αλλά και στο ματς με την Μπρέντφορντ η Γιουνάιτεντ είδε κι έπαθε για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το θέμα του Ολλανδού τεχνικού δεν είναι το μοναδικό που προβληματίζει την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Η απόφαση των ιθυνόντων της Γιουνάιτεντ για απομάκρυνση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την θέση του παγκόσμιου πρεσβευτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ σήμερα στο «θέατρο των ονείρων», καθώς οι οπαδοί του αγγλικού συλλόγου δεν μπορούσαν να πιστέψουν την συγκεκριμένη απόφαση.

Ο προπονητής – θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν σήμερα στο Ολντ Τράφορντ για να δει τον αγώνα της πρώην ομάδας του.

Ο Σερ Άλεξ προτίμησε να πάει στην Σκωτία και παρακολούθησε από τις εξέδρες τον αγώνα της Αμπερντίν (με την οποία μεγαλούργησε πριν αναλάβει την Γιουνάιτεντ) απέναντι στην Σέλτικ.

Η επιλογή του «Φέργκι» να μην πάει στο «θέατρο των ονείρων», αλλά στην Σκωτία, για να δει από κοντά την Αμπερντίν σχολιάστηκε εκτενώς από τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Ανέφεραν μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο Σερ Άλεξ βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Σερ Ράτκλιφ και τους συνεργάτες του στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024