Η Χεζμπολάχ χτύπησε το σπίτι του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, ενώ έριξε περίπου 55 ρουκέτες στις τελευταίες επιθέσεις της στο Ισραήλ, σύμφωνα με τις IDF.

Η Χεζμπολάχ έχει ανακοινώσει ότι θα κλιμακώσει τις επιθέσεις της κατά του Ισραήλ

Σειρήνες ακούγονται από το πρωί σε περιοχές του βόρειου Ισραήλ, ακόμα και στο Τελ Αβίβ. Κάποιες από τις ρουκέτες αναχαιτίστηκαν, ενώ άλλες έπεσαν σε μη κατοικημένες περιοχές, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, υπάρχουν δύο τραυματίες στην Κιριάτ Άτα, κοντά στη Χάιφα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ραμπάμ στη Χάιφα, σύμφωνα με το Ynet.

Βίντεο αποτυπώνει τις ζημιές που υπέστη όχημα μετά την επίθεση στην Κιριάτ Άτα:

Νεκρός αναπληρωτής διοικητής της Χεζμπολάχ, λένε οι IDF

Ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι σκότωσε τον Νάσερ Αμπντ αλ-Αζίζ Ρασίντ, έναν αναπληρωτή διοικητή της Χεζμπολάχ στην περιοχή Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν και κατέστρεψαν αποθήκες όπλων στα νότια του Λιβάνου όπου πραγματοποιούν χερσαίες επιχειρήσεις.

Οι IDF αναφέρονται και στις επιχειρήσεις τους στη Γάζα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξαλείφθηκαν δύο ομάδες μαχητών στη Ράφα την Παρασκευή και καταστράφηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς στην κεντρική Γάζα.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, στοχοποιήθηκαν «τρομοκράτες» στην Τζαμπάλια στα βόρεια της Γάζας, με τους Παλαιστίνιους να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 33 νεκρούς μετά το χτύπημα του Ισραήλ.

Δείτε σχετική ανάρτηση των IDF:

Νεκρός Παλαιστίνιος μετά από επίθεση με αυτοκίνητο στη Δυτική Όχθη

Ένας Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας που σταθμεύουν στην είσοδο του οικισμού Όφρα στη βόρεια Δυτική Όχθη, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

Οι IDF λένε ότι κανένας στρατιώτης δεν τραυματίστηκε στην απόπειρα επίθεσης και ότι το περιστατικό ερευνάται.

Ο οδηγός σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση.

Ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας Kan δημοσίευσε πλάνα από το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.