Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: «Στην Ελλάδα πέρασα υπέροχα. Αγαπώ τους Έλληνες»

Αντζελίνα Τζολί: «Στην Ελλάδα πέρασα υπέροχα. Αγαπώ τους Έλληνες»

«Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες;», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία.

Η Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί σε μια νέα ταινία στη οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας. Με αφορμή την ταινία «Maria» η Χολιγουντιανή σταρ μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και αναφέρθηκε στον ρόλο της στην εν λόγω παραγωγή, μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά και στη σχέση της με του Έλληνες.

«Στην Ελλάδα λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα».

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε πως λατρεύει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και ότι θα ήταν αδύνατο να υποδυθεί την Κάλλας αν δεν είχε συνδεθεί με τους Έλληνες. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Στην Ελλάδα λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα στην Ελλάδα γιατί νιώσαμε μεγάλη υποστήριξη και είχαμε υπέροχες συζητήσεις με ανθρώπους που γνώρισα».

«Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες;»

Όταν θέλησε να μιλήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο, η Αντζελίνα Τζολί είπε χαρακτηριστικά: «Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες; Τεχνικά, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για μένα να ξεπεράσω τη νευρικότητά μου να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο».

Λίγα λόγια για την ταινία

To «Maria» επαναπροσεγγίζει τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναπολεί την ταυτότητα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Ο –υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος σε Κάννες, Βενετία και Βερολίνο– δημιουργός μάς βυθίζει στα ενδότερα μιας μυθικής φιγούρας που καλείται να διαχειριστεί το βάρος μιας ανυπολόγιστης φήμης και κληρονομιάς.

H Αντζελίνα Τζολί, σε μία ερμηνεία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιώδες χειροκρότημα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενσαρκώνει τη γυναίκα πίσω από τον μύθο, μια τραγική ηρωίδα που έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα ενός αλλοτινού και αξεπέραστου μεγαλείου, τον φόβο της θνητότητας, τις ανοιχτές πληγές μιας ζωής γεμάτης ανεπανάληπτους θριάμβους και ανεπούλωτα τραύματα.

Only in

«Το μυστικό όπλο του Τσώρτσιλ» στον αγώνα κατά των Ναζί ήταν μια γυναίκα

Η αριστοκρατική νύφη και έμπιστη του Ουίνστον Τσώρτσιλ, Πάμελα Χάριμαν, δεκαετίες μετά τον θάνατό της, εξακολουθεί να διχάζει τις απόψεις -ήταν μια έξυπνη παίκτρια της εξουσίας ή θύμα μισογυνισμού;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024