Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λίαμ Πέιν όπως δεν τον είχες δει ποτέ ξανά

Ο Λίαμ Πέιν όπως δεν τον είχες δει ποτέ ξανά

Η Ρουθ, η αδερφή του αδικοχαμένου μουσικού Λίαμ Πέιν, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του, όπως δεν τον είχαμε δει ποτέ ξανά.

Τα τελευταία 24ωρο ο χώρος της μουσικής βιομηχανίας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά τον χαμό του Λίαμ Πέιν. Ο 31χρονος μουσικός και πρώην μέλος των One Direction άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από πτώση που είχε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Όπως ήταν φυσικό, εκατοντάδες θαυμαστές του έσπευσαν έξω από το ξενοδοχείο για να πουν το δικό τους «αντίο» στον Λίαμ Πέιν, ενώ μέσω των social media τον αποχαιρέτησαν και πολλοί συνάδερφοί του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των 1D.

Ωστόσο, το πιο συγκινητικό «αντίο» ήρθε από έναν δικό του άνθρωπο, τη Ρουθ. Η μεγάλη του αδερφή, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον «καλύτερός μου φίλος», όπως τον αποκάλεσε και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μερικές φωτογραφίες του.

Φωτογραφίες που μας δείχνουν μια άλλη πλευρά του Λίαμ Πέιν, που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μακριά από τα stages και τα φώτα των φωτογράφων, μαζί με την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

«Ο Λίαμ είναι ο καλύτερός μου φίλος, κανείς δεν μπορούσε ποτέ να με κάνει να γελάσω τόσο όσο αυτός. Οι μιμήσεις του πάντα με έκαναν να λυγίζω από τα γέλια και του άρεσε να βλέπει πόσο πολύ μπορούσε να με κάνει να γελάσω» έγραψε η Ρουθ και συνεχισε:

«Μετακόμισε όταν ήταν 17 για να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό με ανάγκασε τελικά να περάσω τις εξετάσεις οδήγησης κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων του X Factor, γιατί δεν άντεχα την ιδέα να μην μπορώ να πάω να τον δω. Μου άρεσε να τον παίρνω από τη δουλειά όταν όλα ξεκίνησαν, ειδικά μετά από συναυλίες, και να φεύγουμε γρήγορα από τους χώρους ή τις εμφανίσεις.

»Ο Λίαμ λάτρευε τους One Direction, λάτρευε τους ‘αδελφούς’ του και μιλούσαμε τόσο πολύ γι’ αυτό. Έβαζε το ένα τραγούδι μετά το άλλο, που είχαν ηχογραφηθεί αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί, και καθόμασταν ακούγοντας μια μικρή συναυλία των One Direction.

»Ο Λίαμ γεννήθηκε με τη μουσική στο αίμα του, ήταν ξεκάθαρο από πολύ μικρή ηλικία ότι είχε αυτή την ποιότητα που θα τον έκανε σταρ. Μπορούσα να τον ακούω να τραγουδάει όλη μέρα, που είναι καλό, γιατί ποτέ δεν σταματούσε!

»Κρατούσα σημειώσεις στο τηλέφωνό μου με ‘πράγματα να πω στον Λίαμ’, ώστε αν έλειπε για δουλειά για κάποιο διάστημα, να ξέρω για τι πρέπει να τον ενημερώσω. Υποθέτω ότι τώρα είναι η ώρα να του τα πω».

Only in

Οι χώρες με τους ψηλότερους ανθρώπους στο κόσμο

Οι 25 χώρες με τους πιο ψηλότερους ανθρώπους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024