Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια από τις πιο ώριμες στιγμές της καριέρας της! Άλλωστε η αγαπημένη τραγουδίστρια τα έχει κάνει όλα! Έχει βγάλει αμέτρητες επιτυχίες, έχει κάνει την Ελλάδα να τραγουδά τους στίχους της, έχει τραγουδήσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα σχήματα της χώρας και φυσικά… έχει κερδίσει την Eurovision!

Ωστόσο, όπως η ίδια μας ενημερώνει: Δεν μεγαλώνει, παρά μόνο κάνει… update!

Αυτό, τουλάχιστον, μας λέει με το νέο της τραγούδι με τίτλο «Εγώ δεν μεγαλώνω», που μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως κάνει χαμό μέσα από τα social media, όπου και κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε χθες ένα μικρό απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων και έγινε αμέσως ξεκάθαρο ότι το νέο της τραγούδι αποτελεί μία ωδή προς τη γυναικεία ενδυνάμωση και τίθεται κατά σε κάθε age shaming που αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες στη σημερινή κοινωνία.

Η τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε και φέτος στο ρόλο κριτή σε τηλεοπτικό σόου τραγουδιού, μας τραγουδά με αυτοπεποίθηση τους στίχους του νέου της τραγουδιού στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων που δυστυχώς ακόμα και σήμερα, εν έτει 2024, αντιμετωπίζουν πάρα πολλές γυναίκες.

Το τραγούδι μέσα σε μερικές ώρες έχει συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@helena_paparizou Εγώ δε μεγαλώνω 🤫 #Update κάνω μόνο 😜💄👠 #HelenaPaparizou #NewMusic #UpdatePaparizou #fy #fyy #foryou @minosemi_official @Marios Psimopoulos #JennyTsiko ♬ Update Helena Paparizou – Helena Paparizou