Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τομ Κρουζ είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ

Ο Τομ Κρουζ είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ

Το Mission Impossible 8 είναι μία μόλις από τις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις του για πάντα νέου Τομ Κρουζ για το 2025.

Ο Τομ Κρουζ είναι ασίγαστος και πολυάσχολος. Απόδειξη το πρόγραμμα του για το ημερολογιακό έτος του 2025 που δείχνει ότι οδημοφιλής ηθοποιός αντέχει πολύ.

Εν αναμονή του «Mission: Impossible 8» ο Τομ Κρουζ έχει στα σκαριά δύο νέες παραγωγές αναφέρει σε ρεπορτάζ του το World of Reel.

Ο Τομ Κρουζ θα συνεργαστεί με τον Alejandro G. Iñàrritu σε μια άτιτλη προς το παρόν ταινία και θα πλαισωθεί με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών -ανάμεσα τους οι Σάντρα Χιούλερ, Τζέσι Πλίμονς, Τζον Γκούντμαν, Μάικλ Στούλμπαργκ, Σόφι Ουάιλντ και ο πάντα εξαιρετικός ο εξαιρετικός Ριζ Άχμεντ.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν οριστεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σενάριο ακολουθεί «τον πιο ισχυρό άνθρωπο στον κόσμο, ο οποίος ξεκινά μία απίστευτη αποστολή για να αποδείξει ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας πριν η καταστροφή που έχει προκαλέσει καταστρέψει τα πάντα».

Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει τις επικίνδυνες αποστολές του

Μετά τη λήξη των γυρισμάτων ο Τομ Κρουζ θα πρέπει να ξεκινήσει την προώθηση του «Mission: Impossible 8» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2025.

Πολλοί υποθέτουν ότι η πρεμιέρα στο 8ο κεφάλαιο του κινηματογραφικού franchise θα γίνει στις Κάννες ειδικά μετά την άκρως θερμή υποδοχή που είχε το «Top Gun: Maverick» στην Κρουαζέτ δύο χρόνια πριν.

View this post on Instagram

A post shared by LA 2028 (@la28games)

Ως Ολυμπιονίκης του Χόλιγουντ (καθόλου τυχαία η συμμετοχή του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών του 2024) και μετά τη σειρά προωθητικών εμφάνίσεων για την περιπέτεια MI:8 o Τομ Κρουζ θα ξεκινήσει τη δεύτερη παραγωγή με τον τίτλο «Broadsword» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακουάρι.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο πρωταγωνιστικό καστ θα βρίσκονται η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Χένρι Καβίλ.

Το «Broadsword» βασίζεται σε πρωτότυπη ιστορία του σκηνοθέτη και αφηγείται την ιστορία «μιας μυστικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου ο αρχηγός της είναι ο μοναδικός επιζών. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του μέσα στο χάος του πολέμου».

Όλα αυτά πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το επόμενο κεφάλαιο του «Top Gun 3». Όπως ακριβώς περίμενα όλοι μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του πρόσφατου TG, το σενάριο για τις επόμενες περιπέτειες του πιλότου που τον καθιέρωσε στο Χόλιγουντ είναι έτοιμο για να διεκδικήσει ξανά νίκες στο box office.

Ο συμπρωταγωνιστής του Κρουζ στο «Maverick» Γκλεν Πάουελ επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός διάβασε την ιστορία που υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι και έδωσε την έγκιση του.

Only in

«Το μυστικό όπλο του Τσώρτσιλ» στον αγώνα κατά των Ναζί ήταν μια γυναίκα

Η αριστοκρατική νύφη και έμπιστη του Ουίνστον Τσώρτσιλ, Πάμελα Χάριμαν, δεκαετίες μετά τον θάνατό της, εξακολουθεί να διχάζει τις απόψεις -ήταν μια έξυπνη παίκτρια της εξουσίας ή θύμα μισογυνισμού;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024