Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Αρνητικές θερμοκρασίες στον νομό Δράμας το πρωί της Κυριακής

Καιρός: Αρνητικές θερμοκρασίες στον νομό Δράμας το πρωί της Κυριακής

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν καταγράφηκαν σε περιοχές της Δράμας

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στον νομό Δράμας, το πρωί της Κυριακής 20/10.

Η ελάχιστη σημειώθηκε στο Οχυρό Νευροκοπίου και ήταν ίση με -3.4 °C.

Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr /Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες την Κυριακή 20/10.

Η πρόγνωση του meteo

Σύμφωνα με το meteo, σήμερα έχουμε τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα Επτάνησα. Τοπικά ισχυροί άνεμοι στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια.

Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας. Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Κεντρική και Βόρεια Στερεά, στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία, στα Νότια Επτάνησα, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα Δωδεκάνησα και στην Πελοπόννησο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Θερμοκρασίες έως 25 βαθμούς

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 18-20, στη Θεσσαλία από 9 έως 19-21, στην Ήπειρο από 9 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 12 έως 25-27, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα από 9 έως 21-23 βαθμούς, στα Επτάνησα από 15 έως 23-24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 13 έως 21-23 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 6 μποφόρ. Άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο και στο Νότιο Ιόνιο θα επικρατήσει ανατολικό ρεύμα με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21-22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Only in

Οι χώρες με τους ψηλότερους ανθρώπους στο κόσμο

Οι 25 χώρες με τους πιο ψηλότερους ανθρώπους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024