«Επέλεξα να υπηρετήσω την ενότητα και την αξιοπιστία στο κοινοβουλευτικό επίπεδο, καθώς το διακύβευμα των εκλογών είναι η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Σωκράτης Φάμμελος σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο του 5ου Olymbia Forum.

Ο Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος περιοδεύει σε Πάτρα και Πύργο, τόνισε επίσης στο ίδιο Forum ότι: «Οι προτάσεις του κόμματος δεν εξαρτώνται από τον πρόεδρο, αλλά από ένα συλλογικό υποκείμενο που διαμορφώνει προτάσεις με τη συμμετοχή επιστημόνων, παραγωγών και εκπροσώπων φορέων».

Το μήνυμα που έλαβε στην Πάτρα ο Σωκράτης Φάμελλος

«Τα μηνύματά σας από την Πάτρα ήταν η αναγκαιότητα ενός σοβαρού και αξιόπιστου ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Για να μας εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες πρέπει ολοι μαζί να τον ξαναχτίσουμε» . Πάμε!».

Το παραπάνω αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, σε ανάρτησή του στο instagram, ως συμπέρασμα από την επίσκεψή του στην πόλη.

Ο Σωκράτης Φάμελλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην Πάτρα, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, «να είμαστε όλοι και όλες μαζί. Να βάλουμε το «μαζί» μπροστά και πάνω από το εγώ». Όπως είπε, «και μετά τις εκλογές της 24ης Νοέμβρη, διότι δεν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος, να ξαναγυρίσουμε όλες τις Οργανώσεις».

Επίσκεψη στον Πύργο

Σημειώνεται ότι χθες Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Σωκράτης Φάμελλος βρέθηκε στον Πύργο όπου συνέχισε την προεκλογική περιοδεία του.

Εκεί συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και συζητήθηκε το κρίσιμο θέμα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης των δήμων που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτών, όπως επίσης και το πρόβλημα της υπερχρέωσης των ΔΕΥΑ από το ενεργειακό κόστος και το σχέδιο συνένωσης και ιδιωτικοποίησης τους από την κυβέρνηση.

Επίσης, έγινε συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, για το μεγάλο πρόβλημα του κλεισίματος πανεπιστημιακών τμημάτων στην πόλη του Πύργου, για την υποστελέχωση του νοσοκομείου της πόλης και για το σοβαρότατο θέμα της μείωσης του πληθυσμού και της ερήμωσης της υπαίθρου στους ημιορεινούς και ορεινούς οικισμούς της περιοχής.