Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Φουρνιέ στον Ολυμπιακό – Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ στο πρωτάθλημα

Πρόβλημα με Φουρνιέ στον Ολυμπιακό – Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ στο πρωτάθλημα

Χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Stoiximan GBL, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε τη θέση του Φίλιπ Πετρούσεφ στη λίστα των ξένων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την Καρδίτσα (21/10, 17:15) εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της GBL, με στόχο το 3/3 στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Εβάν Φουρνιέ.

Για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο Γάλλο, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί, ενόψει και του αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague (25/10).

Χωρίς Φουρνιέ, αλλά με Μιλουτίνοφ

Αντίθετα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, καθώς ο Σέρβος σέντερ αντικατέστησε τον Φιλίπ Πετρούσεφ στην Basket League.

Θυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις των Πειραιωτών, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, και παίρνει τη θέση του συμπατριώτη του στη λίστα των ξένων του πρωταθλήματος.

Ο Φουρνιέ για το Bartzokas Basketball

Ο Γάλλος σταρ είχε εξηγήσει πριν μερικές μέρες πως για εκείνον το «Bartzokas Basketball» είναι: «Πρώτα η ομάδα, πειθαρχία στην άμυνα και ευελιξία στην επίθεση». Από εκεί και πέρα,ο Φουρνιέ είπε πως ο Ηρακλής και ο Περσέας είναι οι αγαπημένοι του ήρωες από την ελληνική μυθολογία, καθώς όπως λέει «οι δικές τους ιστορίες ήταν οι πιο συνηθισμένες».

Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό μπάσκετ ήταν σε τουρνουά Παίδων, στο οποίο συμμετείχαν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία. «Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν με την Ελλάδα. Αν δεν κάνω λάθος χάσαμε με δύο ή τρεις πόντους… Θυμάμαι και τα ονόματα τριών παικτών από την Ελλάδα! Χρυσικόπουλος, Μαυρογιάννης και Αντωνάκης». «Ήμουν θαυμαστής του Παπαλουκά και του Τσίλντρες, που τον θυμάμαι να παίζει με εκείνη την τεράστια αφάνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φουρνιέ.

Only in

«Το μυστικό όπλο του Τσώρτσιλ» στον αγώνα κατά των Ναζί ήταν μια γυναίκα

Η αριστοκρατική νύφη και έμπιστη του Ουίνστον Τσώρτσιλ, Πάμελα Χάριμαν, δεκαετίες μετά τον θάνατό της, εξακολουθεί να διχάζει τις απόψεις -ήταν μια έξυπνη παίκτρια της εξουσίας ή θύμα μισογυνισμού;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024