Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Αφιερωμένη στον Τζορτζ η νίκη»

Αλόνσο: «Αφιερωμένη στον Τζορτζ η νίκη»

O Παναθηναϊκός νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 1-0, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αφιερώνει τη νίκη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 σε ένα ματς το οποίο ήταν έντονα φορτισμένο συναισθηματικά για τους πράσινους, λόγω του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο προπονητής των πράσινων, Ντιέγκο Αλόνσο, δήλωσε πως άπαντες στην ομάδα είναι θλιμμένοι ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο 31χρονο μπακ.

«Ηταν σημαντικό να μπορέσουμε να νικήσουμε σε αθλητικό επίπεδο και αυτό είναι αφιερωμένο στον Τζορτζ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Καταρχήν να σας πω ότι ήταν 10 ημέρες πάρα πολύ δύσκολες για εμάς. Είμαστε πραγματικά θλιμμένοι με όλα αυτά που μας έχουν συμβεί. Το αποψινό παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από συναισθηματικής απόψεως, παρά λόγω ποδοσφαιρικής έντασης. Για εμάς ήταν σημαντικό να μπορέσουμε να νικήσουμε σε αθλητικό επίπεδο και αυτό είναι αφιερωμένο στον Τζορτζ».

Ράσταβατς: «Ήμασταν κοντά για να πάρουμε την ισοπαλία»

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ήμασταν πολύ κοντά για να πάρουμε την ισοπαλία. Καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό, απλά δεν ήμασταν τυχεροί για να σκοράρουμε. Ήμασταν πολύ νευρικοί με τη μπάλα. Η εντύπωση μου είναι πολύ αισιόδοξη για τη συνέχεια, συνειδητοποιήσαμε ότι με αντιπάλους τέτοιους μπορούμε να τους παίζουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο προπονητής του ΟΦΗ.

Only in

Μνήμες Τεμπών ξύπνησε το συμβάν στη Δουκίσσης Πλακεντίας - Πώς έγινε το ίδιο λάθος

Μπορεί το περιστατικό στη Δουκίσσης Πλακεντίας να αντιμετωπίστηκε ως μη σοβαρό, ωστόσο για όσους γνωρίζουν τις λεπτομέρειες ξύπνησε μνήμες από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024