Η τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να τον οδηγήσει και στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι μονόδρομος για τον Άρη στη σημερινή (20/10, 20.00) εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Οι οπαδοί του αναμένεται να παραβρεθούν μαζικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα και αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, οι Μοντόγια και Μάγιο διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και οι Φρίντεκ και Χουάνκαρ στο αριστερό.

Ο Άρης και το μεγάλο ερωτηματικό

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί η αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Σίστο μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν θα πρέπει, όμως, να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Στην περίπτωση που ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ένας εκ των Σουλεϊμάνοφ ή Κουάισον.

Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Κουέστα κάτω από την εστία, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ακόμα, οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ στο σύστημα 4-2-3-1, ο Ντιαντί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.