Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κέιν: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας φανταστικός επιθετικός»

Κέιν: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας φανταστικός επιθετικός»

O Xάρι Κέιν μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Όταν την Τετάρτη (23/10) η Μπαρτσελόνα υποδεχθεί στο Μοντζουίκ την Μπάγερν σε αναμέτρηση του Champions League, ο Χάνσι Φλικ θα βρεθεί, όπως και ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι, απέναντι στην παλιά του ομάδα , ενώ στον αγωνιστικό χώρο θα… μαγνητίζει σίγουρα και η παρουσία του Χάρι Κέιν.

Η Μπαρτσελόνα πάντως πρέπει να αντιμετωπίσει απόψε (20/10) τη Σεβίλλη πριν μπορέσει να σκεφτεί τον αγώνα με την Μπάγερν.

Οι Γερμανοί από την πλευρά τους, αφού κέρδισαν άνετα χθες (19/10) τη Στουτγάρδη με 4-0, ήδη σκέφτονται τη μονομαχία με τους Καταλανούς, με τον Χάρι Κέιν να φτάνει στη Βαρκελώνη με…φόρα από το χατ-τρικ κόντρα στους Σουηβούς.

Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν:

«Ο Ρόμπερτ είναι ένας φανταστικός επιθετικός, ένας από τους καλύτερους της γενιάς μου», είπε ο Χάρι Κέιν μετά τον αγώνα κα συνέχισε: «Ο Φλικ έκανε πολλά για την Μπάγερν, όπως ο Γκουαρντιόλα, ο Χάινκες και άλλοι.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε πολύ καλά τον προπονητή τους. Περιμένουμε έναν αντίπαλο παρόμοιο με τη Στουτγάρδη, που θέλει τη μπάλα και πιέζει ψηλά. Θα είναι ένα παλέψουμε δύσκολα, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε».

Η εμφατική νίκη της Μπάγερν με πρωταγωνιστή τον Κέιν

Σε εκπληκτική βραδιά βρέθηκε ο Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει… σμπαράλια την άμυνα της Στουτγκάρδης, καθώς πέτυχε χατ-τρικ (57′, 61′, 80′) και οδήγησε εκ του ασφαλούς την Μπάγερν Μονάχου στη νίκη με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ένα γκολ σκόραρε και ο Κομάν (89′).

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα τέρματα επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, για μία Μπάγερν που επέστρεψε στις νίκες μετά τις ισοπαλίες με Λεβερκούζεν (1-1) και Άιντραχτ (3-3). Έπιασε πάλι κορυφή η ομάδα του Βενσάν Κομπανί (17β.), όπου βρίσκεται μαζί με τη Λειψία. Ακολουθούν Φράιμπουργκ (15β.) και Λεβερκούζεν (14β.).

Στο 57ο λεπτό ο Κέιν βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με όμορφο συρτό σουτ έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους «Βαυαρούς», που απείλησαν στο 60’ με τον Κέιν και στο επόμενο λεπτό ο Άγγλος φορ σήκωσε μαγικά την μπάλα με το τακουνάκι και από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Στο 76’ ο Νίμπελ είπε όχι σε σουτ του Κέιν και στο 77’ ο Άγγλος απείλησε ξανά, ενώ στο 80’ το σουτ του Παλίνια κόντραρε στα σώματα, η μπάλα στρώθηκε στον Κέιν, που από κοντά σούταρε κι έγραψε το 3-0. Στο 89′ ο Μίλερ έστρωσε στον Κομάν κι εκείνος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το τελικό 4-0 της Μπάγερν.

Only in

«Το μυστικό όπλο του Τσώρτσιλ» στον αγώνα κατά των Ναζί ήταν μια γυναίκα

Η αριστοκρατική νύφη και έμπιστη του Ουίνστον Τσώρτσιλ, Πάμελα Χάριμαν, δεκαετίες μετά τον θάνατό της, εξακολουθεί να διχάζει τις απόψεις -ήταν μια έξυπνη παίκτρια της εξουσίας ή θύμα μισογυνισμού;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024