Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-1: Πήρε το ντέρμπι με πρωταγωνιστή τον Κέρτις Τζόουνς

Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-1: Πήρε το ντέρμπι με πρωταγωνιστή τον Κέρτις Τζόουνς

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-1 έχοντας σε τρομερή μέρα τον Κέρτις Τζόουνς που πήρε το πέναλτι για το 1-0 και πέτυχε και το νικητήριο τέρμα των «ρεντς».

Η Λίβερπουλ νίκησε με 2-1 την Τσέλσι και προσπέρασε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Κορυφαίος για την ομάδα του Άρνε Σλοτ ο Κέρτις Τζόουνς που κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 του Μο Σαλάχ, αλλά ήταν και αυτός που σκόραρε το 2-1 για να υπογράψει το τρίποντο της ομάδας του.

Το ματς στο ξεκίνημά του ήταν νοθρό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν ρυθμό. Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε από την Τσέλσι στο 23ο λεπτό όταν ο Μαντουέκε πέρασε τη μπάλα στον Πάλμερ, το σουτ του Άγγλου εξτρέμ όμως απέκρουσε ο Κέλεχερ.

Στο 28ο λεπτό του ματς ο Τζόουνς κέρδισε πέναλτι από τον Κόλγουιλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μο Σαλάχ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ. Η Τσέλσι προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και απείλησε με ένα σουτ του Τζάκσον μέσα από την περιοχή, στο 30’, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την Λίβερπουλ να είναι ανώτερη στο πρώτο μέρος από την αντίπαλό της. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό η Τσέλσι ισοφάρισε με τον Τζάκσον να πλασάρει σωστά τον Κέλεχερ και να κάνει το 1-1.

Η Λίβερπουλ άμεσα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Κέρτις Τζόουνς που έκανε πολύ καλή εμφάνιση να σκοράρει και να νικά τον Σάντσες για το 2-1.

Αυτό έμελλε να είναι και το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, η οποία κράτησε το αποτέλεσμα ως το τέλος και πλέον είναι μόνη πρώτη με 21 βαθμούς στην Premier League μετά από 8 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Άρνολντ (81’ Γκόμεζ), Ρόμπερτσον, Χράφενμπερχ, Σομποσλάι, Τζόουνς (81’ Μακ Άλιστερ), Χάκπο (66’ Ντίαζ), Σαλάχ, Ζότα (30’ Νούνιες).

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Τζέιμς (53’ Μπαντιασίλ), Ανταραμπιόγο (53’ Βέιγκα), Κόλγουιλ, Γκουστό, Λάβια (53’ Έντσο Φερνάντες), Καϊσέδο, Μαντουεκέ (76’ Ενκουνκού), Πάλμερ, Σάντσο (46’ Νέτο), Τζάκσον.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 4-1
Σαουθάμπτον – Λέστερ 2-3
Νιουκάστλ – Μπράιτον 0-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1
Ίπσουιτς – Έβερτον 0-2
Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-3
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-
Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-1
21/10 22:00 Νότιγχαμ – Κρίσταλ Πάλας

Η βαθμολογία:

Only in

Μνήμες Τεμπών ξύπνησε το συμβάν στη Δουκίσσης Πλακεντίας - Πώς έγινε το ίδιο λάθος

Μπορεί το περιστατικό στη Δουκίσσης Πλακεντίας να αντιμετωπίστηκε ως μη σοβαρό, ωστόσο για όσους γνωρίζουν τις λεπτομέρειες ξύπνησε μνήμες από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024