Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την… αγάπη του με τον κόσμο της ΑΕΚ - Τι υποστηρίζουν στην Ένωση για το επεισόδιο με τον Ρουμάνο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δεν έκανε δηλώσεις στο Flash Interview, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να εκπροσωπεί τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί, ο Λουτσέσκου στάθηκε στην… συμπάθεια με τον κόσμο της ΑΕΚ από το 2018, την εικόνα της ομάδας του στο ματς, αλλά και το προσεχέςς ευρωπαϊκό ραντεβού με την Βικτόρια Πλζεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και αν ήταν πνευματικά προετοιμασμένος: «Πάντα είναι δύσκολο να έρχεσαι στο γήπεδο της ΑΕΚ απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να γίνει απειλητική. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι πνευματικά, η ΑΕΚ δεν δημιούργησε τόσες καλές στιγμές, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο».

Για το αν η ισοπαλία δίνει στον ΠΑΟΚ την αποφασιστικότητα ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς που ακολουθεί: «Ήρθαμε για να καταθέσουμε την προσωπικότητα μας. Καταφέραμε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να παίξει το παιχνίδι της. Η Ευρώπη τώρα είναι διαφορετική υπόθεση, θέλουν διαφορετική διαχείριση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση των Κεντζιόρα και Μπράντον Τόμας: «Κάθε παιχνίδι έχει την προσέγγισή του. Είχαμε το θέμα του Μπάμπα μέσα στο ματς. Βλέποντας τη δομή της ΑΕΚ προτίμησα να βάλω τον Κόλεϊ και να πάει ο Κεντζιόρα στα δεξιά. Είναι οι στιγμές σε κάθε παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Είμαι χαρούμενος για τον Μπράντον που επέστρεψε μετά από καιρό. Θα μας βοηθήσει, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Επανήλθε με αποφασιστικότητα».

Για το αν έπρεπε να απαντά στους οπαδούς της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Τι θέλεις να σου απαντήσω; Είμαι θερμός με τη δουλειά μου, μου αρέσει να μάχομαι για τους παίκτες μου και την ομάδα μου. Αυτός είμαι είτε το δέχεστε είτε όχι. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με…αγαπά. Μας κλάπηκε ένα πρωτάθλημα το 2018 και αυτό δεν το ξεχνώ. Θα συνεχίσει να υφίσταται όσες φορές και να παίξουν οι δύο ομάδες. Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο».

Τι αναφέρουν στην ΑΕΚ για το επεισόδιο με τον Λουτσέσκου

Aπό την ΑΕΚ τονίζουν ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός κινήθηκε επιθετικά προς τον Έρικ Λαμέλα. Οι άνθρωποι της Ένωσης αναφέρουν επίσης ότι ο Λουτσέσκου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσει τον κόσμο, ενώ έβριζε προς την κάμερα. Μάλιστα, όπως τονίζουν, συνέχισε να προκαλεί μετά και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Only in

ΕΕ της ανασφάλειας και της δυσπιστίας – Μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της;

Η διάβρωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην ΕΕ είναι μία διαδικασία που υποφώσκει εδώ και χρόνια στην Γηραιά ήπειρο και κρύβεται πίσω από πολλές από τις σημερινές κοινωνικές παθογένειες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024