Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος: «Είχαμε υπομονή, ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε»

Μάντζιος: «Είχαμε υπομονή, ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε»

O Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως ο Άρης νίκησε δίκαια την Athens Kallithea.

Ο Άρης νίκησε με 2-0 την Athens Kallithea στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Άκης Μάντζιος δήλωσε πως η ομάδα του νίκησε δίκαια έναν πολύ καλό αντίπαλο, κάνοντας μία καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Η νίκη είναι σημαντικοί, ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο και θεωρώ πως σε κάποια κομμάτια δεν είχαμε την καλή τελική προσπάθεια. Ωστόσο είχαμε υπομονή, ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Φυσικά όταν έρχεται μία διακοπή, ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη, αλλά ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κάναμε σημαντική νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και όταν παίζαμε με 10 παίκτες, αλλά και όταν παίζαμε με 11. Δείχνουμε χαρακτήρα στα παιχνίδια μας και τα βλέπουμε όλα σοβαρά. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και να συνεχίσουμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Ευχαριστω τον κοσμο που ηταν και σήμερα δίπλα μας».

Για το γκολ και το άγχος μέχρι να γίνει το 1-0: «Εχουμε πολλά παιδιά με προσωπικότητα και εμπειρία. Γνωρίζουν άπαντες πως πρέπει να έχουμε υπομονή σε τέτοια παιχνίδια. Αν δεν μπει νωρίς το γκολ πρέπει να συνεχίζουμε και να μην χάνουμε την ψυχολογία μας. Έχουμε τα στοιχεία για να κερδίζουμε τέτοια ματς».

Για την κορυφή της βαθμολογίας και το τι περίμενε στην αρχή της χρονιάς: «Περίμενα οτι η ομάδα θα έχει τρομερή βελτίωση. Ξέρω τι ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα και ήξερα από την αρχή πως πολλά παιδιά ήταν ανέτοιμα ακόμη. Με το πέρασμα των αγωνιστικών βγάζουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Πίστευα από την αρχή πως θα είναι μια καλή χρονιά στην ομάδα μας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι πολύ καλά τα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ καλά. Και πέρσι είχαμε καλό κλίμα και γενικά στις θητείες μου έχουμε καλά αποδυτήρια. Είναι ενα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Όταν έχεις υγεία στην καθημερινότητα σου είναι σημαντικό να έχει στόχους και να κερδίζεις πράγματα».

Only in

ΕΕ της ανασφάλειας και της δυσπιστίας – Μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της;

Η διάβρωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην ΕΕ είναι μία διαδικασία που υποφώσκει εδώ και χρόνια στην Γηραιά ήπειρο και κρύβεται πίσω από πολλές από τις σημερινές κοινωνικές παθογένειες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024