Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σκοράρει κάθε 22 λεπτά: Ο Λαμίν Σιλά «τρελαίνει» κόσμο με την Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Σκοράρει κάθε 22 λεπτά: Ο Λαμίν Σιλά «τρελαίνει» κόσμο με την Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το νέο «διαμάντι» της Κ19 – Τα απίθανα νούμερα του Λαμίν Σιλά, η «ντοπιέτα» σε ένα ημίχρονο και το ένα γκολ κάθε 22 λεπτά…

Ο Ολυμπιακός Κ19 έκανε… πάρτι κόντρα στον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική της Super League, επικράτησε με εμφατικό 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το 6Χ6 με μια φανταστική εμφάνιση λίγες μέρες πριν από την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στο Youth League και την υπεράσπιση του περσινού ευρωπαϊκού, κόντρα στην Ταλίνα Κάλεβ από την Εσθονία.

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό ήταν ξανά καταιγιστική και για ακόμη μια φορά έδειξε ότι είναι επίπεδα πάνω, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Λαμίν Σιλά.

Το 18χρονο σούπερ ταλέντο που «ανακάλυψε» ο Ολυμπιακός σκόραρε δύο φορές κόντρα στην ομάδα της Λιβαδειάς και έφτασε τα τρία τέρματα σε δύο παιχνίδια. Για την ακρίβεια έχει σκοράρει 3 φορές σε 68 λεπτά και κάνει… απίστευτα πράγματα.

Ο 18χρονος στράικερ από την Γκάμπια πέρασε στο ημίχρονο του ματς στη θέση του Γιουσούφ και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με κεφαλιά στο 62ο λεπτό, ενώ 8 λεπτά αργότερα έφυγε στον χώρο μετά από διώξιμο της άμυνας άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό και με έξυπνο πλασέ σημείωσε το 4-0.

Ο απίστευτος Αφρικανός έχει κάνει δύο μυθικές εμφανίσεις, αφού έχει σκοράρει και τέρμα στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, περνώντας ξανά ως αλλαγή στο 67ο λεπτό και πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις του ματς το γκολ της νίκης για την ομάδα του Πιτό (1-2).

Τα απίστευτα νούμερα του Σιλά

Με τρία γκολ σε 68 λεπτά, ο Σιλά έχει ένα αδιανόητο στατιστικό σε αυτό το ξεκίνημα του, καθώς σκοράρει ένα γκολ κάθε 22,6 λεπτά. Ο Σιλά είναι και διεθνής από τις 11 Σεπτεμβρίου και με την Κ19 της Γκάμπια, έχοντας παίξει ήδη 5 φορές και έχοντας βρει δίχτυα και με την εθνική του δύο φορές.

Ο Σιλά είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 2006 και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Γκάμπιας και του αφρικανικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Μάλιστα πέρυσι προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στο εγχώριο πρωτάθλημα Ανδρών, καθώς με τη φανέλα της Steve Biko FC πέτυχε 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Γκάμπιας, έχοντας επιπλέον και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του ακόμη ένα «διαμάντι», με τον νεαρό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Ταλίνα Κάλεβ, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Σεπτεμβρίου, όμως θα είναι κανονικά «μέσα» από τον Ιανουάριο, διότι είναι γεννημένος το 2006.

Only in

Οι χώρες με τους ψηλότερους ανθρώπους στο κόσμο

Οι 25 χώρες με τους πιο ψηλότερους ανθρώπους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024